Keresés
Magyar Nemzet
2019. október 14., hétfő, Helén napja

Címke: felminősítés

15 cikk 1/2 oldal

Elemző: A hitelminősítők továbbra is le vannak maradva

Az elemzők szerint számítani lehetett arra, hogy a nemzetközi hitelminősítők nem változtatnak pénteken Magyarország államadós-besorolásán, mivel idén tavasszal már felminősítették azt.

Akár dupla felminősítésben is lehet ma reménykedni

Sűrű programmal kezdődik idén a második hitelminősítői kör. Ma, várhatóan késő este hozza nyilvánosságra idei második, ütemezett felülvizsgálatának eredményeit a Standard & Poor's és a Fitch Ratings is.

Jöhet a harmadik felminősítés

Miután idén a Standard & Poor’s és a Fitch Ratings már felminősítette Magyarországot, általánosnak tekinthető a várakozás, hogy harmadikként a Moody’s is hasonlóan dönt.

Jöhetnek még felminősítések

Varga Mihály pénzügyminiszter szerint a gazdasági kormányzat nem maradhat tétlen, mivel egyre több külpiaci kockázat kezelésére kell felkészülni.

Az MNB üdvözli a Fitch Ratings felminősítését

Az MNB üdvözli a Fitch Ratings pénteki döntését, mellyel Magyarország adósbesorolása egy héten belül a második meghatározó nemzetközi hitelminősítőnél került egy besorolással magasabbra.

Elemzők: indokolt volt az újabb felminősítés

Az MTI által megkérdezett elemzők szerint indokolt és várható volt Magyarország újabb felminősítése, miután a Fitch Ratings pénteken este javította Magyarország államadós-besorolását.

A Fitch Ratings is felminősítette Magyarországot

A nemzetközi hitelminősítő péntek éjjel Londonban bejelentette, hogy egy fokozattal „BBB”-re javította a magyar államadósság-kötelezettségek besorolását az eddigi „BBB mínusz”-ról.
15 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …