Keresés
Magyar Nemzet
2019. november 22., péntek, Cecília napja

Címke: Fidelitas

31 cikk 1/4 oldal

Megalázták az Alapjogokért Központ elemzőjét

Pikó András Józsefváros új polgármestere, illetve a politikai pályára még a saját körein belül is alkalmatlannak tartott Lattmann Tamás, minden férfiasságát összeszedve nekitámadt Párkányi Eszternek.

Böröcz László: Az 1956-os forradalom kétszer is diadalmaskodott

A véráztatta 20. századi magyar történelem fénypontját jelentő 1956-os forradalom és szabadságharc kétszer is diadalmaskodott – mondta a Fidelitas elnöke a Fidesz ifjúsági szervezete által a budapesti Széna téren megtartott kedd esti megemlékezésen.

Három bohóc Tarlóssal szemben

A Fidelitas, mint Magyarország legnagyobb és legjobban szervezett politikai ifjúsági szervezete több módon is kiveszi részét a választási kampányból.

Nem tartja be az ígéreteit Zugló polgármestere

– Karácsony már száz napja nem képes végrehajtani a zuglóiak ingyenes kerületi parkolásáról szóló határozatot, amelyet maga is megszavazott – erre a Fidelitas budapesti elnöke hívta fel a figyelmet.
31 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …