Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 2., csütörtök, Áron napja
HÍR TV - Címlap:Sivalkodik az ellenzék

Címke: fidesz

937 cikk 1/94 oldal

Tusk vírushoz hasonlította a magyar miniszterelnököt

Az egyre súlyosbodó, beláthatatlan gazdasági károkkal járó járványhelyzet a politikát sem kíméli: tegnap Donald Tusk, az Európai Néppárt elnöke fenyegette ismét a pártcsaládból való kizárással a Fideszt.

Mortalitás-tanmese

A magyar kormánynak nem pusztán a járvánnyal, hanem a saját ellenzékével és az ellenzéki sajtóval is meg kell küzdenie. Ez az egyetlen, ami megkülönböztet bennünket a világ összes többi országától.

Fidesz: Szükség van az összefogásra

A Fidesz frakcióvezetője és a Miniszterelnökséget vezető miniszter arra kérte az ellenzéket, hogy a koronavírus-járvány leküzdésének ügyében fogjanak össze a kormánypártokkal.

Belelát a kártyákba

Mindig szívesen hallgatom Schiffer Andrást. Talán mert az LMP-alapító azon ellenzékiek közé tartozik, akik – szemben az ottani gyakorlattal – indulatok nélkül, érvekkel szoktak előállni.

Nem jelent plusz uniós forrást a brüsszeli csomag

Magyarországnak egyetlenegy fillér plusz uniós forrást nem jelent az Európai Bizottság javaslata. A szolidaritás jegyében támogattuk a parlamenti indítványt – hangsúlyozta Deutsch Tamás.
937 cikk 1/94 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …