Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 25., vasárnap, Lajos, Patrícia napja

Címke: fidesz

3180 cikk 1/318 oldal

A károkozók pártfogolják Sopronit

A nyugodt építkezés jegyében folytatná munkáját csapatával Hassay Zsófia, Terézváros fideszes polgármestere, ha októberben elnyerné a választók bizalmát.

Építkezés és gyűlölködés közül kell választani

Míg az ellenzék békétlenséget, addig a kormánypártok fejlődést kínálnak a választópolgároknak, akiknek e két lehetőség közül kell választaniuk az önkormányzati voksoláson – mondta Kósa Lajos.

Czuczor Gergely: Budaörs megérett a változásra!

Szakértők szerint a Fidesz tarolhat a vidéki önkormányzati választásokon. Ezzel kapcsolatban mondta el céljait és véleményét Czuczor Gergely, a Fidesz budaörsi elnöke.

Bemutatta nyíregyházi polgármesterjelöltjét a Fidesz-KDNP

Emellett, 2014-hez képest három nyíregyházi választókerületben új egyéni képviselőjelölteket indít a Fidesz-KDNP. Gagna Csaba a Kertvárosban, Szenti Tibor a Hímesben, Nagy Szabina pedig Jósavárosban indul.

Az ellenzék számára a lét lesz a tét

Éles, harcias üzenetekre és az etikai normák további süllyedésére lehet számítani a helyhatósági választási kampányban, mivel az ellenzéknek túlélési küzdelem lesz az októberi voksolás.

Vereségspirálban az ellenzék

A Kétfarkú Kutya párt létezése az ellenzék tehetetlenségének a kritikája is, hiszen az annyira súlytalan és sikertelen, hogy kitermelt magából egy „belső ellenzéket”, egy rendszerellenes viccpártot.

Terézváros fejlesztését akadályoznák Karácsonyék

A terézvárosi Fidesz szerint Soproni Tamás megakadályozná, hogy a kormány rendbe tegye Terézváros legértékesebb, állami tulajdonban lévő területét, a Podmaniczky utcai rozsdaövezetet.
3180 cikk 1/318 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.