Keresés
Magyar Nemzet
2020. november 1., vasárnap, Marianna napja
HÍR TV – Civil körSzélsőbaloldali erőszakhullám.

Címke: főtáv

9 cikk 1/1 oldal

A Főtáv ideiglenesen bezáratta az ügyfélszolgálati irodáit

A koronavírus magyarországi terjedése miatt a Főtáv Zrt. március 16-ától a dél-budapesti kivételével szünetelteti ügyfélszolgálati irodáiban a személyes ügyintézést, a rendelkezés visszavonásig érvényes – közölte a társaság pénteken az MTI-vel.

Karácsony kommunikációs stopja

Az újsütetű főpolgármester, Karácsony Gergely nem kívánja folytatni a Tarlós István által megkezdett gyakorlatot, a Budapestinfókat, amikor a főváros első emberét mindenről lehetett kérdezni.

Mostantól fel lehet tekerni a fűtést

Megnyílt a lehetőség arra, hogy a fűtési szezon megkezdésével a távhőszolgáltatók elindítsák a szolgáltatást azokban az ingatlanokban, amelyeknek a lakói ezt igénylik.

Hétfőtől két sávra szűkül a Rákóczi út a kiskörút előtt

Hétfőtől két sávra szűkül a Rákóczi út az Erzsébet híd felé a kiskörút előtt a Főtáv által végzett fővárosi hőgyűrű távhővezeték-építési és -bővítési munkái miatt – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szombaton az MTI-vel.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …