Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 18., kedd, Bernadett napja

Címke: GINOP

9 cikk 1/1 oldal

Új pályázatokat írhatnak ki a gazdaságélénkítésért

Elindult két újabb pályázati felhívás társadalmi egyeztetése a Gazdaságfejlesztési és innovációs operatív program (Ginop) keretében. A konstrukciók több mint 14 milliárd forint vissza nem térítendő támogatással járulnak majd hozzá vállalkozásfejlesztési célok eléréséhez – tájékoztatta Rákossy Balázs, a Pénzügyminisztérium (PM) európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára az MTI-t.

Harmincezer választ adtak a Jogpontokon a Közép-Dunántúlon

Jelentős érdeklődés mutatkozik az európai uniós forrás felhasználásával a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programban (Ginop) finanszírozott, a munka világát érintő ingyenes tanácsadást nyújtó Jogpont szolgálat iránt a Közép-Dunántúlon, ahol 22 településen működik ügyfélszolgálati iroda – közölte a programot megvalósító Magyar Iparszövetség.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …