Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 19., vasárnap, Sára, Marió napja

Címke: gyerek

13 cikk 1/2 oldal

Rejtélyes családi haláleset Nagykanizsán

Egy középkorú nő, egy középkorú férfi és kétéves gyermekük holttestét találták meg a nagykanizsai családi házban kedden a rendőrök – közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Kütyüfüggő generációt nevelünk

A 2010 után született alfa generáció tagjai minden eddiginél korábban, már egyéves koruk körül használni kezdik az érintőképernyős digitális eszközöket.

Lyuk a szíven

Összefogtak a helyi református gyülekezetek és a nagyvilág magyar adományozói a kórházban hagyott gyerekekért Kárpátalján.

Együtt növünk fel

A gyermeket nemcsak meg kell szülni, de e szellemben, miliőben kell felnevelni. Ehhez azonban egyetlen család kevés. Szükséges hozzá a megfelelő tágabb környezet, a közösség, a társadalom, az ország.

Gyerek robbantotta fel magát egy afganisztáni esküvőn

A merényletet néhány nappal a Dohában tartott afgánközi békekonferencia után hajtották végre, amelyen az afgán kormány delegációja, a tálib küldöttség és afgán civil és politikai szereplők vettek részt.

Mese

John Locke angol filozófus váltig állította: a csecsemő lelke tiszta lap – tabula rasa –, és a lapot majd a gyermek tapasztalatai írják tele, az, amit lát, hall, érez.
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …