Keresés
Magyar Nemzet
2020. június 6., szombat, Norbert, Cintia napja
HÍR TV – Informátor:A pofátlanságnak Kispesten nincs határa

Címke: Hadházy Ákos

46 cikk 1/5 oldal

Keringő dudaszóra

Karantén helyett Hadházyék hétfőn újra ott dudáltak, keringtek a Clark Ádám téri körforgalomban.

Hadházy Ákos tesztel

Hadházy úgynevezett „korrupciófigyelő” performanszai keretében tisztességes embereket rágalmaz meg vagy önszorgalomból, vagy pénzért, ez majd egyszer kiderül.

Van máááásik!

Aztán jött a másik ellenzéki mantra: nincs elég lélegeztetőgép. Kiderült, hogy van 2560, és még jön egy csomó. Ez nagyjából 60 ezer megbetegedésig elegendő. Ekkor átálltak másra.

Hétfőtől új tanrend az iskolákban

A tanulók nem mehetnek be az iskolákba, de az intézmények igazgatóinak kötelező lesz a bejárás. A tanárok közül pedig azoknak, akik nem tudják megoldani, hogy otthonról oktassanak a digitális eszközök segítségével.

Hadházy Ákos most sem vállalja a felelősséget

A rendre korrupciót és átláthatóságot emlegető, parlamenti botrányairól elhíresült képviselő vagyonnyilatkozatában üresen hagyta a kapott ajándékokról szóló részt.

Gyalázatos, ami a Jobbikban folyik

Ha bárkinek volt még kétsége abban a tekintetben, hogy a Jobbik teljes mértékben feladta önmagát, akkor a párton belül lezajlott legfrissebb események ezeket teljes mértékben eloszlathatták.
46 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …