Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 24., péntek, Timót napja

Címke: Hadházy Ákos

32 cikk 1/4 oldal

Beismerő vallomások a Simonka-perben

A költségvetési csalással vádolt kormánypárti országgyűlési képviselő, Simonka György és 28 vádlott-társa ügyében májusban kezdődik a bizonyítási eljárás.

Túlárazott munkák miatt menesztenék Gajdát

Hadházy bejelentette, hogy lemondásra szólítja fel Gajda Péter kispesti polgármestert, egyúttal feljelentést tesz a kispesti önkormányzat megbízásából elvégzett járda- és útfelújítások miatt.

Hadházy Ákos: Gajda Péter kispesti polgármester mondjon le

A parlamenti képviselő lemondásra szólítja fel Gajda Péter kispesti polgármestert, mivel csapatával több járda- és útfelújítást is tüzetesen átvizsgáltak a XIX. kerületben és számos szabálytalanságot találtak.

A lószerszámos meséje

A „lószerszámos” Hadházy pályafutásában rengeteg a karizmatikus elem. (A karizmatikusság nem feltétlenül azonos a nemes jellemmel – a csökönyös ökör is karizmatikus.)

Apák és lányok

Annak idején a Demokratikus ­Charta Kht. haladó erkölcsért felelő divíziója azt tanította, apák és fiúkozni antidemokratikus, olykor ráadásul rasszista és antiszemita is.

Egyházellenes kampány zajlik

Kommunikációs hadviselést folytat a magyarországi ellenzék a kereszténység ellen – derül ki a balliberális pártok utóbbi években tett nyilatkozataiból, állásfoglalásaiból.

Hadházy az erkölcsi alapról

Továbbra is szereplési kényszer kínozza Hadházy Ákos honatyát; szegény most épp Varga Judit igazságügyi miniszteren próbált fogást keresni.
32 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …