Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 17., hétfő, Donát napja

Címke: hitelezés

13 cikk 1/2 oldal

Újabb hitelek áramlanak a hazai mezőgazdaságba

Bár az ágazat fejlesztéseit nagyban segítik az elérhető európai uniós források, a legtöbb vállalkozás hitelt is igénybe vesz elképzeléseinek megvalósításához.

Sikertermékké vált a Széchenyi-kártya

A zrt. adatai szerint a 2002. évi indulás óta a programba benyújtott négyszázezer igénylésből mintegy háromszázezret már át is adtak 2350 milliárd forint hitelkerettel.

Több vállalkozás bízik a hitelezésben

Jelentős mértékben, mintegy húsz százalékkal nőtt a hitelezés a magyar cégek körében az egy évvel korábbi szinthez képest – állapítja meg legfrissebb elemzésében az Atradius hitelbiztosító.

Nem kémkedni jött a beruházási bank

Alaptalanok mindazok a nemzetközi kifogások, amelyek szerint a Nemzetközi Beruházási Bank Moszkvából Budapestre költözése bármilyen biztonsági kockázattal járna a Nyugatra nézve.

Segítség kezességvállalással

Tavaly rekordévet zárt és 900 milliárd forintnyi hitelhez juttatott több mint negyvenezer hazai vállalkozást a Garantiqa Hitelgarancia Zrt.

MNB-alelnök: A magyarországi bankok nem hatékonyak és kevés hitelt adnak

A magyarországi bankok termékei továbbra is nagyon drágák, jelentősen javítani kell a hatékonyságukat és erőteljes innovációt kell végrehajtaniuk, emellett jelentősen fokozniuk szükséges a hitelkihelyezést – emelte ki Nagy Márton, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) alelnöke a Portfolio.hu gazdasági portál Hitelezés 2019 című konferenciáján csütörtökön, Budapesten.
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …