Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 15., vasárnap, Enikő, Melitta napja

Címke: hitelezés

85 cikk 1/9 oldal

Nem kémkedni jött a beruházási bank

Alaptalanok mindazok a nemzetközi kifogások, amelyek szerint a Nemzetközi Beruházási Bank Moszkvából Budapestre költözése bármilyen biztonsági kockázattal járna a Nyugatra nézve.

Segítség kezességvállalással

Tavaly rekordévet zárt és 900 milliárd forintnyi hitelhez juttatott több mint negyvenezer hazai vállalkozást a Garantiqa Hitelgarancia Zrt.

MNB-alelnök: A magyarországi bankok nem hatékonyak és kevés hitelt adnak

A magyarországi bankok termékei továbbra is nagyon drágák, jelentősen javítani kell a hatékonyságukat és erőteljes innovációt kell végrehajtaniuk, emellett jelentősen fokozniuk szükséges a hitelkihelyezést – emelte ki Nagy Márton, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) alelnöke a Portfolio.hu gazdasági portál Hitelezés 2019 című konferenciáján csütörtökön, Budapesten.

Új rekordot dönthet idén a lakáshitelezés

Új rekordot dönthet idén a lakáshitelezés Magyarországon – írja szerdai kiadásában a Világgazdaság, amely szerint újabb lökést adhat a magyarországi lakáspiacnak a közelmúltban bejelentett családvédelmi akcióterv.
85 cikk 1/9 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.