Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 26., szerda, Edina napja

Címke: Hősök tere

17 cikk 1/2 oldal

Ma kezdődik a 12. Nemzeti Vágta

Vasárnap sor kerül a további versenyekre, a középdöntőkre, valamint a nemzetközi futam és a Nemzeti Vágta döntőjére.

Szerencsés születésnap: Bryan Adams a Hősök terén

Az elmúlt szombaton este a Hősök terétől egészen a Bajza utcáig több mint hetvenezer ember ünnepelte a skandináv lottó huszadik születésnapját Bryan Adams és a Wellhello koncertjén.

Bryan Adams szombaton koncertezik a Hősök terén

A Skandináv lottó 20. születésnapja alkalmából meghirdetett Szuperkoncerten lép fel szombaton a Hősök terén Bryan Adams; a kanadai rocksztár kifejezetten erre az estére készített, kétórás showja előtt a Wellhello zenél.

A jövő és a múlt is találkozik szombaton

Az idén szeptember 14-én rendezik meg a Magyar Kosárlabdázás Napját a fővárosi Hősök terén, és ha minden igaz, ezúttal sikerül jó időt kifognia sportág különböző válfajainak a versenyeire.

Bryan Adams szeptemberben a Hősök terén lép fel

A Szerencsejáték Zrt. immár másodszor szervez nagyszabású koncertet a Hősök terére: tavaly Sting és Shaggy lépett fel a Hatoslottó harmincadik születésnapja apropóján.

1956 hőseire emlékezett az ország

Koncerttel emlékezett meg Magyarország vasárnap a fővárosi Hősök terén Nagy Imre és mártírtársai 1989. június 16-i újratemetéséről, amelyen annak idején több százezres tömeg demonstrált.

1989. június 16.: A rendszerváltozás fordulópontja

Harminc év telt el Nagy Imre és mártírtársainak újratemetése óta, ám most is ugyanazok a vádak fogalmazódnak meg a rendszerváltozás cselekvő támogatóival, a nemzeti politizálás híveivel szemben, mint akkor.
17 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …