Forgalomkorlátozás lesz Budapesten a Giro d'Italia csapatbemutatója miatt

Forgalomkorlátozásra kell számítani a Giro d’Italia kerékpárverseny csapatbemutatója miatt a budapesti Hősök terén és környékén ma délután három óra és éjfél között.

Forrás: MTI2022. 05. 04. 7:22
RÉVÉSZ Máriusz; TILL Attila; VALTER Attila
Budapest, 2022. május 3. A Giro dItalia kerékpáros körversenyen induló Valter Attila, a Groupama-FDJ kerékpárcsapat tagja (k) a támogatóinak szervezett közös kerékpározáson, a Felvezetõ kör elnevezésû rendezvényen, mellette Révész Máriusz, az aktív Magyarországért felelõs kormánybiztos (elöl, j) és Till Attila, az esemény házigazdája (elöl, b) a városligeti Zielinski hídon 2022. május 3-án. A magyar versenyzõ ezer kerékpárossal tekert keresztül a Városligeten a Giro dItalia Nagy Rajtjának helyszínére, a Hõsök terére. A május 6-án rajtoló Giro elsõ három szakaszát rendezik Magyarországon, amelyet korábban még egyik háromhetes verseny sem érintett. MTI/Mohai Balázs Fotó: Mohai Balázs
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) tájékoztatása szerint ma délután három órakor várhatóan éjfélig lezárják a Hősök terét körben, valamint a Kós Károly sétányt és az Olof Palme sétányt.

Délután öt órától várhatóan este nyolc óráig le lesz zárva az Andrássy út a Bajza utca és a Dózsa György út között, valamint a Dózsa György út a Városligeti fasor és a Podmaniczky utca között. Ez idő alatt a 105-ös és a 178-as autóbuszok a Podmaniczky utcán közlekednek. A 30-as buszcsalád és a 79M trolibusz nem érinti a Benczúr utca és a Hősök tere megállót. A korlátozás érinti a 70-es, a 72M és a 75-ös trolibusz közlekedését is.

A verseny pénteken és szombaton a belváros több pontját érinti majd, akkor is jelentős lezárások lesznek.

Borítókép: A Giro d’Italia kerékpáros körversenyen induló a Groupama-FDJ kerékpárcsapat tagja (k) a támogatóinak szervezett közös kerékpározáson, a Felvezető kör elnevezésű rendezvényen, mellette Révész Máriusz, az aktív Magyarországért felelős kormánybiztos (elöl, j) és Till Attila, az esemény házigazdája (elöl, b) a városligeti Zielinski hídon 2022. május 3-án. A magyar versenyző ezer kerékpárossal tekert keresztül a Városligeten a Giro d’Italia Nagy Rajtjának helyszínére, a Hősök terére. A május 6-án rajtoló Giro első három szakaszát rendezik Magyarországon, amelyet korábban még egyik háromhetes verseny sem érintett. (Fotó: MTI/Mohai Balázs)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.