Keresés
Magyar Nemzet
2019. október 23., szerda, Gyöngyi napja

Címke: internet

49 cikk 1/5 oldal

A wifi lesz a jövő internete 2022-ben

2018-ban már több mint 13 milliárd wifi eszköz volt használatban, vagyis világszerte mindenkire közel 2 wifi eszköz jut.

Nem árt az óvatosság az adathalászokkal szemben

A csalók különböző cégek, intézmények nevében veszik rá a gyanútlan kártyabirtokosokat, hogy adják meg személyes és kártyaadataikat, gyakran hamis weboldalakon keresztül.

Ideges nyelvművelők

Némi túlzással mondhatjuk, hogy kilenc és fél millió nyelvművelő országa vagyunk. Hiszen a gyerekneveléshez, a focihoz és a nyelvműveléshez mindenki ért.

Feszkó

Ha Tyler Durden ma állítaná fel a Harcosok klubját, feltehetően nagy techcégek ellen szervezne merényleteket, és influenszereket hekkelne meg.

Az internet szabályozásáról tárgyalt Trump és Zuckerberg

Az internet szabályozása volt Donald Trump amerikai elnök és Mark Zuckerberg, a Facebook elnök-vezérigazgatója közti megbeszélés egyik fő témája, amikor az elnök csütörtökön a Fehér Házban fogadta a vállalat első emberét – közölte Daniel Roberts, a közösségi médium szóvivője csütörtökön.

ITM: Növelni kell a lakosság digitális kompetenciáját

A magyar lakosság 17 százaléka még sosem használt internetet, éppen ezért a jövőben különböző programokkal növelni kell a lakosság digitális kompetenciáját – mondta Solymár Károly Balázs.

Holdudvarhatás

A XXI. század embere életének egyre nagyobb hányadát az online térben éli: onnan tájékozódik, ott vásárol, és ott is ismerkedik. A társkereső oldalak virágkorukat élik.
49 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …