Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 18., szombat, Piroska napja

Címke: Ján Kuciak

11 cikk 1/2 oldal

Miről vallanak a Gorilla-iratok?

Marián Kočner szlovák nagyvállalkozó – a vád szerint – utasítást adott Ján Kuciak oknyomozó újságíró és kedvese, Martina Kušnírová meggyilkolására.

Kezdődik a Kuciak-tárgyalás

A gyilkosság megrendelésével Marián ­Kočner vállalkozót vádolják, aki azért akart bosszút állni, mert Kuciak a gazdasági jellegű bűncselekményeiről cikkezett.

Életfogytiglan vár Ján Kuciak gyilkosaira

A helyszín fölött a tett időpontjában áthaladó kémműhold rögzítette, amint a házba bemegy a gyilkos és segítője, a felvételeken jól kivehető a tettesek arca is.

Benyújtották a vádiratot a szlovák újságíró-gyilkosság ügyében

Benyújtotta a vádiratot hétfőn a nagy botrányt és belpolitikai viharokat is kiváltó, tavaly februárban elkövetett szlovákiai újságíró-gyilkosság ügyével foglalkozó különleges ügyész a bazini székhelyű bíróságra – jelentette a TASR szlovák közszolgálati hírügynökség az üggyel foglalkozó különleges ügyészség (ÚSP) közlésére hivatkozva.

Nem csak Ján Kuciak volt a célpont

Az ügy feltárt részletei a szintén megvádolt Marián Kocner üzletemberre nézve kínosak, ám a kormánypártokat is nehéz helyzetbe hozták.
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …