Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 27., hétfő, Angelika napja

Címke: június

13 cikk 1/2 oldal

Lassult az árak emelkedése

A hazai fogyasztói árak fél éven át tartó folyamatos emelkedése tört meg júniusban, amikor 3,4 százalékos drágulást mértek az egy évvel korábbihoz viszonyítva. Az elemzők idén 3,3-3,5 százalékos inflációra számítanak, ám év végéig már nem várnak érdemi monetáris szigorítást.

Horvátországban is megdőlt a júniusi melegrekord

Horvátországot is elérte az Európát elárasztó afrikai hőséghullám, és bár pénteken az északkeleti szél az ország belső részén némi enyhülést hozott, a tengerparton ugyanez a szél még jobban felforrósította a levegőt, és sorra dőltek meg a júniusi melegrekordok – közölte a helyi sajtó.

Pezsgő Június Nagykóstoló a világ kétszáz pezsgőjével

Több mint 30 hazai és 60 külföldi pezsgőház mintegy 200 tétele, champagne terem, valamint szakmai és mesterkurzusok várják a közönséget a Pezsgő Június Nagykóstolón június 22-én a Corinthia Hotel Budapest termeiben.

Korábban arathatnak a forróság miatt a gazdák

A szokásoknak megfelelően június utolsó napjaiban kezdődik az őszi vetésű szántóföldi növények aratása idén is, kivéve, ha a forróság a következő hetekben is fennmarad.

Fokozódik a meleg

A hét második felében 35-36 fok is lehet a hőmérséklet. A héten helyenként, a hét végén már többfelé lehetnek záporok, zivatarok.
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …