Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 15., vasárnap, Valér napja

Címke: karácsony

90 cikk 1/9 oldal

Idén sem várható fehér karácsony

Nulla százalék körüli az esélye annak, hogy télies idő lesz karácsonykor – írta az Országos Meteorológiai Szolgálat pénteken a Facebook-oldalán.

Tíz százalékkal nőhet a pulykahús forgalma az ünnepi időszakban

Mintegy 10 százalékkal bővül a pulykahús belföldi forgalma decemberben az év többi hónapjához viszonyítva a Magyar Pulykaszövetség szerint, és az exportban is hasonló mértékű növekedésre számít az év utolsó hónapjában a szakmai szervezet.

Emberré kivetkőzve

Az Erdélyi karácsony gyűjteményes kötet szerzőinek sorában ott láthatjuk az ismerős neveket, azokat az írókat, akik kiállták az idők próbáját.

Roham az ünnepi halakért

Karácsonyra a legtöbben még mindig a pontyot keresik, ebből adják el a teljes mennyiség 65-75 százalékát az árusok.

A déli határ Európa utolsó védvonala

Magyarország készül a békés karácsonyra, a boldog új esztendőre. De a déli határaink közelében százezernyi életerős, harcedzett, dühös férfi gyülekezik.

Harrach Péter: Kötelesség a rászorulókon segíteni

Akinek több jutott, annak kötelessége segíteni annak, akinek kevesebb – mondta a KDNP parlamenti frakcióvezetője, amikor képviselőcsoportjának karácsonyi ajándékcsomagjait nyújtotta át rászorulóknak.
90 cikk 1/9 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …