Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 26., szerda, Edina napja

Címke: karácsony

161 cikk 1/17 oldal

Hangfelvétel cáfolja a főpolgármestert

A hangfelvételen elhangzottakat támasztja alá, hogy Budapest költségvetési tervezete szerint a kerékbilincselések ismételt bevezetése éves szinten 15 millió forint összegben emeli a bevételi tervet.

Karácsony ígéretei mögött nincs fedezet

Budapest idei költségvetési előterjesztése szerint Karácsony Gergely főpolgármester folytatja a tavaly ősszel megkezdett szimbolikus politizálást.

Újabb ígéretét szegte meg Karácsony

A 415 milliárd forint főösszeggel tervezett 2020-as büdzsében működési kiadásokra 260,4 milliárd forintot terveztek be, a beruházásokra, felújításokra 148,1 milliárd forintot.

Már telítődnek a fővárosi hotelek

Már csak a decemberi adatok hiányoznak a 2019-es eredményhez, amely a várakozások szerint Budapesten minden korábbit felülmúló rekordévet igazol majd.

Ritkábban trükköznek a boltosok

Az ünnepi időszakban 2019. november közepétől december végéig országosan 1202 üzletet ellenőrzött a fogyasztóvédelmi hatóság. Ezek közül 345 esetben állapítottak meg jogsértést.

Asztali terrorizmus

Jeanne húsz éve él Magyarországon, rajong a fővárosért és francia létére a magyar konyháért. Egy alkalmat kivéve: a karácsonyt. Nem érti, hogy lehet ennyi nehéz ételt egyszerre megenni.
161 cikk 1/17 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …