Keresés
Magyar Nemzet
2020. május 27., szerda, Hella napja
HÍR TV – Keménymag:Gyurcsány ismét nagyot ment a héten

Címke: kiképzés

9 cikk 1/1 oldal

Sokkal önállóbbak a kiképzett kutyák

A segítő- és a terápiás kutyák sikeresebben oldják meg a feladatokat, mint a képzetlen és a más feladatokra kiképzett családi kutyák.

Légi roham a romvárosban

Az újdörögdi különleges hadgyakorlaton részt vevő magyar és amerikai katonák az együttműködést is gyakorolták.

Beváltak az új gépkarabélyok

Az új fegyvereknek sok előnyét dicsérték, például azt, hogy modern célzóberendezések illeszthetők rájuk és állítható a válltámaszuk.

Kanadában képezik a honvédség pilótáit

Egészséges, fiatal, képzett, felsőfokon beszél angolul, gyors a reakcióideje, a repülés jelentette kihívásokat is elviseli az, aki eséllyel pályázik a NATO Flying Training in Canada programjára.

Németország folytatja iraki kiképző misszióját

A német védelmi minisztérium pénteken bejelentette: a német hadsereg (Bundeswehr) folytatja iraki kiképző misszióját, miután az Irakban szolgáló, Washington vezette koalíciós erőkkel közösen úgy értékelték, hogy a biztonsági helyzet megfelelő, és csökkent a fenyegetettség szintje.

Felpörögnek a katonai helikopteresek

Még ebben a hónapban megkezdődik és 2020 végéig tart a pilóták és a műszaki személyzet németországi kiképzése az új Airbus H145M többfeladatú katonai helikopterekre.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …