Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 5., vasárnap, Vince napja
HÍR TV - Civil kör:Balliberális össztűz

Címke: Kiriákosz Micotákisz

13 cikk 1/2 oldal

Ostrom alatt a görög határ

Brüsszelben egyeztet ma a megbukott migrációs paktumról Recep Tayyip Erdoğan török elnök uniós kollégáival, egyre mélyül ugyanis a görög határon kialakult migrációs válság.

Athén üzent az érkező migránsoknak

„Világos üzenetet küldök azoknak, akik feltehetőleg tudják, hogy nem igényelhetnek menekültstátust: Ne jöjjetek!” – hangsúlyozta a görög miniszterelnök.

Magyar érvek a német migránspolitikában

Elfogadhatatlannak nevezte a német kancellárral Berlinben tárgyaló görög miniszterelnök, hogy a menedékkérők befogadásának terhét azokra az országokra hárítják, ahol megérkeznek az EU területére.

Kisöpörnék az erőszakot az egyetemekről

Alig két hete foglalta el a kormányfői posztot, máris Görögország egyik legellentmondásosabb törvényének visszavonását ígéri Kiriakosz Micotakisz.

Felesküdött az új görög kormány

Felesküdött az új görög kormány kedden, mindössze két nappal az országos parlamenti választásokat követően, amelyeken a legtöbb szavazatot a Kiriákosz Micotákisz által vezetett jobboldali-konzervatív párt, az Új Demokrácia (ND) szerezte meg.

Szakértő: Az új görög kormányfő is Brüsszel embere

Szidiropulosz Archimedesz Görögország-szakértő úgy látja, hogy az új görög kormányfő, Kiriákosz Micotákisz is a brüsszeli bürokrácia embere. Ezt a megállapítását többek között a miniszterelnök meghirdetett migrációs politikájával indokolta.
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …