Keresés
Magyar Nemzet
2020. május 31., vasárnap, Angéla, Petronella napja
HÍR TV – Troll:A meggyilkolt fiatalok szót sem érdemeltek

Címke: kiss b. atilla

6 cikk 1/1 oldal

Távozik az Operettszínház ügyvezető igazgatója

Az Operettszínház teljes arculatváltását és intézményi működési megújítását sikeresen levezénylő Kriza Zsigmond ügyvezető igazgató, feladatai eredményes lezárására és más irányú szakmai feladataira figyelemmel, közös megegyezéssel távozik a színháztól – tájékoztatta Kiss-B. Atilla, az intézmény főigazgatója szombaton az MTI-t.

A társadalom kiiktatta a hősöket

Operaénekesi karrierjének kezdetéről, a főigazgatói poszthoz vezető útról, az új évadról és terveiről beszélgettünk Kiss-B. Atilla Kossuth-díjas operaénekessel.

Lehetőség más tükrébe nézni

Az operett műfaját népszerűsítő, három napon át tartó megméretés döntősei hétfőn este a Budapesti Operettszínház színpadán mutatkoztak be a fővárosi közönség előtt.

Katona, arany, dobozbéke

Az Újszínház Kerényi Imre emlékének ajánlja a Csíksomlyói passió új előadását, amelyhez Rossa László egyházi énekek felhasználásával készített a drámához szorosan kapcsolódó zenei anyagot.
6 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …