Keresés
Magyar Nemzet
2020. március 30., hétfő, Zalán napja
HÍR TV - Bayer show:Az ellenzéknek mindig van másik problémája

Címke: korrupció

77 cikk 1/8 oldal

Királyi korrupció

Hogyan lehet összeegyeztetni az ország demokratikus fejlődésében kivételes szerepet játszó I. János Károly tevékenységét a magánbűneivel?

Fogházba megy a volt rendőrfőkapitány

Ármos Sándor rendőr dandártábornok húszmillió forintos korrupciós ügyben került a vádlottak padjára, miután a Nemzeti Védelmi Szolgálat jelzésre még 2016-ban tetten érték.

Előzetes letartóztatásba helyezték a volt román egészségügyi minisztert

A tavaly októberben leváltott szociáldemokrata Dancila-kormány egyik legnépszerűbb politikusa a miniszteri megbízatása lejártával visszatért korábbi munkahelyére, a Máramaros megyei sürgősségi kórház menedzseri tisztségébe. Ilyen minőségében csapott le rá Nagybányán a romániai korrupcióellenes ügyészség (DNA).

Szélmalomharc

A modernitás, a technikai fejlődés, a tiszta energia mellett sokkal kevesebben társítják a szélkerékkel a környezetvédelmi átverés, az egészség- és tájrombolás, a közpénzek elherdálása és a korrupció fogalmát.

A globalisták kedvében jár a német bíboros

Az egyik templom bejáratánál nemzeti zászló lebeg, a másik oltára felett pedig egy szivárványszínű; itt a Himnusszal zárul az istentisztelet, amott pedig a kereszt letakarásával.

Bűnöző és ügyvédje keres jól az államon

Budai Gyula a Szeviép-ügyben a Szegedi Törvényszéken másodfokon született felmentő ítéletről úgy vélte, az egész jelenség Botka László szegedi polgármester korrupciós ügye.
77 cikk 1/8 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …