Keresés
Magyar Nemzet
2020. november 27., péntek, Virgil napja
HÍR TV – HÁTTÉRKÉPAz alapítók nem ezt akarták.

Címke: kossuth tér

9 cikk 1/1 oldal

A Kúria lezárta a palotapert

A Kúria döntött: a Politikatörténeti Intézetnek el kell hagynia az 1896-ban bíróság céljaira épült Kossuth téri igazságügyi palotát.

Az a nép még ma is él

Szent István ünnepe és Trianon. Ezer év kontra száz év. Nemcsak emlékezés, hanem feladat.

Családi programokkal várják az ünneplőket a Kossuth téren

A Kossuth téren egész nap családi programokkal várják az ünneplőket, a 1956-os forradalomra emlékezve. Idén is lesz Szabadságkoncert este a Millenárison, a Zeneakadémián pedig Orbán Viktor miniszterelnök mond ünnepi beszédet.

Ilyen lesz a Nemzeti Összetartozás Emlékhelye

A Magyar Nemzet megszerezte a Nemzeti Összetartozás Emlékhely építési engedélyezési tervdokumentációjának részét képező látványterveket illetve a mintafal fotóit.

Országszerte és a határon túl is számos rendezvényt tartanak a nemzeti ünnepen

Országszerte és a határon túl is számos ünnepi rendezvényt tartanak ma az 1848-49-es szabadságharc és forradalom kitörésének 171. évfordulója alkalmából. A díszünnepséget – amelyen a magyar és a lengyel miniszterelnök is beszédet mond – idén ismét a Nemzeti Múzeum kertjében tartják.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …