Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 7., szombat, Ambrus napja

Címke: Libanon

24 cikk 1/3 oldal

Washington katonai segélyt folyósít Libanonnak

Az amerikai kormányzat megkezdte egy eddig befagyasztott katonai segély folyósítását Libanonnak – jelentette a Politico című lap hétfőn este, meg nem nevezett kongresszusi forrásra hivatkozva.

Szijjártó Péter: Libanon stabilitása elemi érdek

A tárcavezető szerint Libanon minden nagyrabecsülést megérdemel, mert kétmillió, Szíriából menekült ember ellátásáról gondoskodik, miközben az ország népessége mindössze hatmillió.

Agyonlőttek egy férfit a libanoni tüntetéseken

Agyonlőttek kedd éjjel egy férfit Bejrúttól délre, Haldánál, ahol a libanoni hadsereg tüzet nyitott, hogy feloszlassa az ott tiltakozókat – jelentette a libanoni állami hírügynökség.

Fér-e a makanek után egy grilltál?

Libanonban járt Rezeda Kázmér az este. Régi vágya volt neki eljutni Libanonba, mert valamilyen oknál fogva úgy élt benne Libanon, mint valami „corpus separatum” az arab világban.
24 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …