Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 29., szerda, Adél napja

Címke: Magyar Honvédség

100 cikk 1/10 oldal

Honvédségi járőrhajó őrzi a magyar határt a Tiszán

A Honvéd Tűzszerész és Hadihajós Ezred a rendőrséggel együttműködve folyamatos járőrözést hajt végre a Tiszán a vízi forgalom ellenőrzése és az államhatár jogellenes átlépésének megakadályozása érdekében.

Készültek a veszélyre a magyar katonák

A Magyar Honvédség nagyjából kétszáz katonája szolgál Irakban, egyrészt az amerikai vezetésű koalíciós erők, másrészt a NATO kötelékében.

Maradnak Irakban a magyar katonák

A magyar katonák főként az ország északkeleti részén elterülő autonóm területén dolgoznak, amelynek saját biztonsági erői is vannak, így közvetlen veszélyben nincsenek.

Afrika a terrorizmus egyik új gócpontja

Miközben az egész világ előbb az al-Kaidára, majd az Iszlám Államra figyelt, talán kevésbé feltűnően, de a fekete kontinensen is megjelentek a dzsihadista csoportok.

Leszállási engedélyt Vadainak!

Jól látható, hogy Vadai államtitkárként egyáltalán nem szégyenkezett, amikor „egzotikus” országokat látogatott meg az adófizetők pénzén.
100 cikk 1/10 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …