Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 23., péntek, Bence napja

Címke: megállapodás

388 cikk 1/39 oldal

Megegyezett a Fidesz Szabados Ákossal

A Fidesz Szabados Ákos jelenlegi polgármester újrázását támogatja Pesterzsébeten. A felek közti megállapodás szerint a XX. kerület első embere kiáll Tarlós István programja és újraválasztása mellett.

Theresa May: Alábecsültem a parlament kompromisszumképtelenségét

Theresa May távozó brit miniszterelnök pénteken közölte: Nagy-Britannia egyebek mellett azért nem tudott kilépni az EU-tagság megszűnésének (Brexit) március végi eredeti határnapján az Európai Unióból, mert „egyes képviselők” teljesen kompromisszumképtelennek bizonyultak, és ennek mértékét ő is alábecsülte.

Polt Péter: Védenünk kell a fiatalokat a kibertértől

Ezentúl a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Magyar Egyesületének tudomására jutó, főképp a kiskorúak ellen elkövetett bűncselekményekről közvetlenül a Legfőbb Ügyészséget is tájékoztatják.

Megállapodtak a hatalom megosztásáról Szudánban

Megállapodott a hatalom megosztásáról a választásokig tartó átmeneti időszak idejére a Szudánt irányító átmeneti katonai tanács (TMC) az ellenzék és a tüntetőcsoportok képviselőivel – jelentette be péntekre virradóra kartúmi sajtótájékoztatóján Mohamed Haszan Labat, az Afrikai Unió (AU) közvetítője.
388 cikk 1/39 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.