Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 6., péntek, Miklós napja

Címke: megállapodás

108 cikk 1/11 oldal

Összefogott egymással egy orosz és egy magyar megye

A megyei vállalkozások jelentős érdeklődést mutatnak az orosz piac iránt – hangsúlyozta a Magyar Nemzetnek Németh Zoltán, a Győr-Moson-Sopron Megyei Közgyűlés újraválasztott elnöke.

Csúszik a Kína-USA-megállapodás

„Nem teljesen érti” Washington követeléseit a kínai miniszterelnök, megrekedtek a kereskedelmi háborút lezárni célzó tárgyalások. Jövőre várható az első lépés.

Megállapodott a kormány és az EMIH

Átfogó megállapodást kötött a kormány az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközséggel (EMIH). A dokumentumot Semjén Zsolt és Köves Slomó írta alá hétfőn Budapesten.

Új választások megtartásáról állapodtak meg Bolíviában

Új választások megtartásáról állapodott meg csütörtökön a bolíviai átmeneti kormány a lemondatott államfő, Evo Morales pártjának parlamenti képviselőivel, ami hozzájárulhat a belpolitikai válság rendezéséhez a latin-amerikai országban.

Honlap a brexit utáni időkről

Akármilyen megállapodás is lépjen érvénybe, a brexitre a vállalkozásoknak és a termelőknek időben fel kell készülniük. Ezt segítik a tájékoztató honlapok.
108 cikk 1/11 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …