Keresés
Magyar Nemzet
2021. január 23., szombat, Zelma, Rajmund napja
HÍR TV – InformátorA baloldal kívülről vár segítséget 2022-ben.

Címke: megosztottság

8 cikk 1/1 oldal

Kezelhetetlen konfliktusok

Jobb és bal: a két világ egész egyszerűen nem tud mit kezdeni egymással, nem akar a másikkal együttműködni.

Gyűlöletük tárgya közös

Gyurcsányék szerint soha ilyen megosztott nem volt Magyarország, mint most és ezért az Orbán-kormány tíz évét teszik felelőssé. Vérlázító mondat.

Nagyon megosztott a német társadalom a migráció miatt

Ma a német társadalom körülbelül 30 százaléka nem német származású, és az országba érkező migránsoknak csupán a 2 százaléka tud valamennyire németül – tájékoztatott Nógrádi György.

A biztosjelölés is megosztja a bukaresti politikát

A hivatalosan már kisebbségben kormányzó román Szociáldemokrata Párt vezetése úgy döntött, hogy a jövő héten kér bizalmi szavazást a parlamentben a Viorica Dancila vezette kabinetről.

Megosztottság Strasbourgban

Von der Leyen megválasztásának kritikusai azt kifogásolják, hogy a politikus asszony gyakorlatilag két hét alatt, európai kampány nélkül került a bizottság élére.

Maradhat az instabilitás Madridban

Vasárnap szavaz Spanyolország, amely annyira megosztott öt párt között, hogy a választáson gyakorlatilag bármi megtörténhet.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …