Keresés
Magyar Nemzet
2020. július 2., csütörtök, Ottó napja
HÍR TV – Csörte:Társadalmi kísérlet, ami Amerikában történik.

Címke: mérnökképzés

5 cikk 1/1 oldal

Épülhet a BMW-gyár

Rövidesen, a jövő év első felében megkezdődhetnek a debreceni BMW-gyár építési munkálatai. Az egymilliárd eurós beruházást 12,3 mil­liárd forinttal támogatta a magyar kormány. A gyár munkálatainak előkészítésén már 250 BMW-alkalmazott dolgozik, és elkezdték a munkavállalók toborzását is.

Vonzóbbá kell tenni a mérnökszakmát

A cégeknek lehetővé kell tenni, hogy támogathassák az iskolákat, és a szakképzési járulék rendszerén keresztül aktívan hozzájárulhassanak a szakemberek kineveléséhez.

Kihelyezett mérnökképzést indít a Debreceni Egyetem Erdélyben

Kihelyezett gépészmérnök és vidékfejlesztési agrármérnök alapszakokon, illetve szakirányú továbbképzési szakokon indít kihelyezett képzést a Debreceni Egyetem (DE) a nagyváradi Partiumi Keresztény Egyetemen, a képzés támogatásáról az Erdélyi Magyar Műszaki Tudományos Társasággal (EMT) kötött megállapodást pénteken írták alá Debrecenben.
5 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …