Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 5., vasárnap, Vince napja
HÍR TV - troll:Diktatúrázunk, sajtószabadságot temetünk...

Címke: Moszkva

75 cikk 1/8 oldal

Moszkvában mobil-alkalmazás figyeli majd a fertőzöttek mozgását

Moszkvában elkezdték tesztelni azt az okostelefonos alkalmazást, amellyel a hatóságok nyomon tudják követni az otthon kezelt vagy házi karanténra kötelezett koronavírus-páciensek mozgását – jelentette ki szerdán Eduard Liszenko, a moszkvai polgármesteri hivatal információtechnológiai részlegének vezetője.

Huszonkilenc éve szűnt meg a Varsói Szerződés

A katonai együttműködési szervezet 1955-ben jött létre, válaszul arra, hogy a nyugati országok katonai szövetsége, a NATO teljesjogú tagjává fogadta a Német Szövetségi Köztársaságot.

Különös építmény mamutcsontból

Mamutok koponyáiból, agyaraiból, lábszárcsontjaiból, bordáiból és más csontjaiból készült gyűrű alakú képződményre bukkantak Moszkvától ötszáz kilométerre délre a régészek.

Brüsszel és Moszkva közt vergődve

Két erősen negatív és két mérsékelt forgatókönyvvel számol az Európai Unión kívüli kelet-európai térség jövőjét illetően a lengyel Visegrad Insight által kiadott kutatás.

Bezárnak az ukrán és a kazah iskolák

További szigorításokat vezettek be Oroszországban is – korlátozzák a légi közlekedést Olaszországgal, Németországgal, Franciaországgal és Spanyolországgal.

Tyereskova javaslata ad mozgásteret Putyinnak

A jelenlegi államfő ennek értelmében 2024-től ismét indulhat az elnökválasztáson, és akár 2036-ig is betöltheti az államfői pozíciót.

Vasszigorral küzd Moszkva a járvány ellen

A moszkvai főpolgármester rendelete szerint minden polgárnak, aki az elmúlt időszakban “kockázatos” külföldi országokban járt, otthoni karanténba kell vonulnia.

Elöntheti a piacokat az olaj áprilisban

Az OPEC tagállamok további, napi másfél millió hordós felhozatal-csökkentés előterjesztésében állapodtak meg; ezt a javaslatot utasították el pénteken az OPEC-en kívüli államok.
75 cikk 1/8 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …