Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 23., csütörtök, Zelma, Rajmund napja

Címke: Moszkva

59 cikk 1/6 oldal

Moszkva és Ankara diktálja a feltételeket

Orosz-török gyámkodás mellett ültek hétfőn tárgyalóasztalhoz Moszkvában a líbiai polgárháborúban szemben álló felek azzal a céllal, hogy aláírjanak egy mindkét félre kötelező érvényű tűzszüneti megállapodást.

Misty Copland kalandja a moszkvai Nagyszínházzal

Az internet népe nekiesett a két lánynak, és olyan internetes zaklatásban (cyberbulling) részesítette a 14-15 éves orosz táncművészeket, hogy csoda, hogy még életben vannak.

Lövöldözés volt Moszkva belvárosában

Ártalmatlanná tették a biztonsági erők azt a fegyveres támadót, aki tüzet nyitott csütörtök este az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) székházánál, Moszkva belvárosában – közölte az FSZB.

Macskadublőr

Pszichológusok szerint a közösségi média használata ma már annyira életünk része, hogy automatikusan osztjuk meg a velünk történteket, nem gondolván az események következményeire.
59 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …