Keresés
Magyar Nemzet
2020. szeptember 20., vasárnap, Friderika napja
HÍR TV – Civil kör:A parazita felismerte a gazdatest haldoklását

Címke: Nemesi Pál

21 cikk 1/3 oldal

Megállítaná Szeged leszakadását Botka kihívója

– Szegedet élhetőbb, családbarát várossá szeretnénk fejleszteni, ahol jobbak lesznek a jövedelmi lehetőségek, és ehhez kérjük a választók támogatását – fejtette ki Nemesi Pál szegedi független polgármesterjelölt.

Lázár megdicsérte Botkát, Kubatov pedig visszaszólt

Kubatov Gábor villáminterjúban válaszolt Lázár Jánosnak, a hódmezővásárhelyi térség fideszes parlamenti képviselőjének, aki korábban egy rádióinterjúban dicsérte Botka Lászlót, Szeged polgármesterét.

A baloldaliak hallgatnak a migrációs veszélyről

Szeged lehet az első számú betelepítési célpont, amit sem apaként, sem nagyapaként, sem a város ügyeiért küzdő lokálpatriótaként nem fogok eltűrni – jelentette ki Nemesi Pál.

Nemesi Pál: Szeged nem lesz betelepítési célpont!

A Fidesz-KDNP által támogatott jelölt hangsúlyozta, a szegedieknek joguk van a nyugodt, biztonságos élethez. Kifejtette, itt az idő, hogy megmutassák: nem kérnek az illegális bevándorlókból.
21 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …