Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 23., péntek, Bence napja

Címke: Nemesi Pál

9 cikk 1/1 oldal

Nemesi visszaadná Szeged rangját

Hitelesek lehetünk a szegedi emberek előtt, ha meggyőzzük őket arról, hogy lehet másképp is vezetni a várost, mint ahogy Botka ­Lászlóék teszik – hangsúlyozta Nemesi Pál szegedi polgármesterjelölt.

Botka kihívója mögé állt be a Fidesz

A Fidesszel szövetségben indul októberben a szegedi polgármester-választáson Nemesi Pál független jelölt, aki minden, a városért dolgozó politikai erővel kész együttműködni.

Botka nehézsúlyú ellenfelet kapott

Bejelentette indulását a szegedi polgármester-választáson Nemesi Pál, a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, aki független jelöltként kívánja megméretni magát.

Szeged többet érdemel

Egy helyi vállalkozó, a függetlenként induló Nemesi Pál lehet ősszel Botka László, mostanában divatos fordulattal élve, legesélyesebb kihívója, derült ki tegnap.

Botka nehézsúlyú ellenfelet kapott

Bejelentette a szegedi polgármester-választáson való indulását Nemesi Pál, a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, aki októberben független jelöltként kívánja megmérettetni magát.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.