Keresés
Magyar Nemzet
2020. július 6., hétfő, Csaba napja
HÍR TV – Bayer show:Az első csatát megnyertük, a háborút még nem

Címke: nemzeti ünnep

68 cikk 1/7 oldal

Elismerések a nemzeti ünnepen

A koronavírus járvány miatt idén elmaradt több állami díj, kitüntetés ünnepélyes átadása, a köztársasági elnök hivatala és a kormány ugyanakkor közreadta az elismerésben részesülők névsorát.

Nemzeti ünnep a vírus árnyékában

A szabadság és a hűség adja március 15. erejét – jelentette ki Áder János ünnepi beszédében, amelyet a közszolgálati televízió sugárzott.

Lengyel menet a nemzet védelmében

Több tízezren vonultak Lengyelország városainak utcáin a Lengyel Függetlenség Napján, arra emlékezve, hogy 101 éve az ország visszanyerte önállóságát.

Gyurcsány „hazafias népfrontot” akar

Karácsony Gergely megtartotta első nagyobb beszédét főpolgármesterként, amelyben kifejtette: Budapesten akarja megmutatni, mi várna az országra az ellenzék kormányra kerülésével.

Szabadon és függetlenül a nemzetek Európájában

A haza mi vagyunk mind, szőröstül-bőröstül. Ez a törvény. És törvény az is, hogy haza csak addig van, amíg van, aki szeresse – mondta ünnepi beszédében a kormányfő.
68 cikk 1/7 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …