Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 27., hétfő, Angelika napja

Címke: nemzeti ünnep

62 cikk 1/7 oldal

Lengyel menet a nemzet védelmében

Több tízezren vonultak Lengyelország városainak utcáin a Lengyel Függetlenség Napján, arra emlékezve, hogy 101 éve az ország visszanyerte önállóságát.

Gyurcsány „hazafias népfrontot” akar

Karácsony Gergely megtartotta első nagyobb beszédét főpolgármesterként, amelyben kifejtette: Budapesten akarja megmutatni, mi várna az országra az ellenzék kormányra kerülésével.

Szabadon és függetlenül a nemzetek Európájában

A haza mi vagyunk mind, szőröstül-bőröstül. Ez a törvény. És törvény az is, hogy haza csak addig van, amíg van, aki szeresse – mondta ünnepi beszédében a kormányfő.

Kovács Zoltán: Nagy érdeklődés mellett zajlanak a családi programok

Azért nem szerveztek a kormányfő jelenlétével szabadtéri rendezvényt október 23-ára, mert az utolsó pillanatig bizonytalan volt, hogy szükség lesz-e rendkívüli Európai Tanács-ülésre a brexit miatt – közölte az MTI megkeresésére Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár, hozzátéve: ilyen helyzetre az elmúlt években volt már példa.

Az 1956-os forradalomra emlékeznek országszerte

Katonai tiszteletadással, Kövér László jelenlétében felvonták a nemzeti lobogót az 1956-os forradalom és szabadságharc 63. évfordulóján szerda reggel a Kossuth Lajos téren.

Családi programokkal várják az ünneplőket a Kossuth téren

A Kossuth téren egész nap családi programokkal várják az ünneplőket, a 1956-os forradalomra emlékezve. Idén is lesz Szabadságkoncert este a Millenárison, a Zeneakadémián pedig Orbán Viktor miniszterelnök mond ünnepi beszédet.
62 cikk 1/7 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …