Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 29., szombat, Szökőév napja

Címke: nyugdíjprémium

22 cikk 1/3 oldal

Rétvári Bence: Tovább emelkedtek a nyugdíjak

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára közölte: a 2020-as költségvetésben 2,8 százalékos inflációval számoltak, ezért január­tól ennyivel magasabb ellátást kapnak az idősek.

Januártól 2,8 százalékkal emelkednek a nyugdíjak

A nyugdíjemelés több mint két és fél millió nyugdíjast, illetve nyugdíjszerű ellátásra jogosultat érint. Emellett a kormány 2020-ban is számol nyugdíjprémium kifizetésével.

2020-ban is lesz nyugdíjemelés

A nyugdíjemelés több mint 2,5 millió nyugdíjast, illetve nyugdíjszerű ellátásra jogosultat érint. Emellett a kormány 2020-ban is számol nyugdíjprémium kifizetésével.

Fidesz: Ha az ellenzéken múlna, nyugdíjprémium sem lenne

Az ellenzéket ma is ugyanaz a Gyurcsány vezeti, aki gazdaságpolitikájával egyszer már tönkretette az országot és sorozatos megszorításoknak tette ki a nyugdíjasokat – közölte a kormánypárt.

Fidesz: Ha az ellenzéken múlna, nyugdíjprémium se lenne

Gyurcsány kormányzása alatt elvett egy havi nyugdíjat és most is ugyanazt a gazdaságpolitikát akarja folytatni, amivel egyszer már tönkretették az országot – olvasható a kormánypárt közleményében.

Novemberben többet kapnak a nyugdíjasok

Egy átlag nyugdíjas novemberben összesen harmincezer forinttal kaphat többet, mint az előző hónapokban – közölte kedden az Emberi Erőforrások Minisztériuma.

Nyugdíjprémium: már harmadszor osztják ki

A magyar gazdaság növekedésének köszönhetően már harmadik éve részesülhetnek nyugdíjprémiumban az idősek, és a juttatás idén minden eddiginél magasabb összegű lesz – mondta az államtitkár.
22 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …