Keresés
Magyar Nemzet
2020. május 28., csütörtök, Emil, Csanád napja
HÍR TV – Csörte:Karácsony még mindig harcol a kormánnyal

Címke: öngyilkosság

19 cikk 1/2 oldal

Magyary Zoltán és felesége, Techert Margit halála

1945 márciusában a szovjet katonák raboltak, erőszakoskodtak, Magyary Zoltánt megverték. Két másik nőt pisztollyal kényszerítve elvittek, közben viszontlátással köszöntek el...

Philippe Lamberts kifakadása

Amit Philippe Lamberts és társai, zöldek, szocialisták, liberálisok és globalisták mondanak, tesznek, az nem más, mint tömeges öngyilkosság. Európa öngyilkossága.

Lekerültünk az öngyilkossági statisztikák éléről

Az öngyilkosság megelőzésének világnapján fontos hír ez, és a pszichiáterek is óriási eredménynek tartják, ugyanakkor úgy vélik: további intézkedésekkel sok életet meg lehetne még menteni.

Három holttestet találtak egy andornaktályai családi házban

Három holttestet találtak egy andornaktályai családi házban hétfő reggel, a gyanú szerint az apa megölte gyermekét és annak édesanyját, majd öngyilkos lett – közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság a honlapján.

Öngyilkos lett Epstein, áll az orvosi jelentésben

Felakasztotta magát Jeffrey Epstein, az emberkereskedelemmel és kiskorúak megrontásával vádolt amerikai milliárdos – ez áll az igazságügyi orvos szakértő jelentésében.
19 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …