Keresés
Magyar Nemzet
2019. október 21., hétfő, Orsolya napja

Címke: orosz

21 cikk 1/3 oldal

Ma kezdődik az Orosz Zenei Fesztivál

Ma kezdődik az Orosz Zenei Fesztivál, amelyen a koncertek mellett kiállítás, filmvetítés és gyerekeknek szóló előadás is várja a közönséget október 13-ig Budapesten és Debrecenben.

Áttörést hozhat az orosz–ukrán fogolycsere

Mindkét fél 35 foglyot engedett el. A kijevi elnöki hivatal közlése szerint a hazatért ukránok között van a kercsi incidens után Oroszországban őrizetbe vett 24 ukrán tengerész.

Bizottsági elnököt támadtak meg

Sokkolóval támadtak saját lakásában az orosz Központi Választási Bizottság elnökére. Az elkövető elmenekült, a rendőrség nyomoz. Azt is vizsgálják hogy a bűncselekménynek köze lehet-e a küszöbönálló választásokhoz.

Megkezdődött az orosz-ukrán fogolycsere

Megkezdődött szombaton az Oroszországban és Ukrajnában letartóztatott és elítélt állampolgárok cseréje – közölte a TASZSZ hírügynökséggel Nyikolaj Polozov, az ukrán tengerészek egyik ügyvédje.

Fél lábbal Nyugaton

Egyes szakértők nem tartják kizártnak, hogy az orosz légvédelmi rendszer megvétele miatt a törököknek menniük kell a NATO-ból.
21 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …