Keresés
Magyar Nemzet
2019. október 23., szerda, Gyöngyi napja

Címke: ösztöndíj

24 cikk 1/3 oldal

Karriert is kínál a közigazgatási ösztöndíj

Van rá példa, hogy államtitkári pozícióig vitték azok a fiatalok, akik bizonyítják rátermettségüket a Magyar közigazgatási ösztöndíjprogramban — mondta a Magyar Nemzetnek Orbán Balázs.

Több mint kétezren kapnak Új Nemzeti Kiválóság Program ösztöndíjat

Az érvényes pályázatot benyújtók negyvenhat százaléka, több mint kétezer pályázó nyerte el az Új Nemzeti Kiválóság Program ösztöndíjait idén – közölte a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal csütörtökön az MTI-vel.

Megúszható a teljes önköltség is

Az önköltséges képzésre bejutó hallgatóknak sem kell feltétlenül minden félévben kifizetniük a több százezer forintos díjakat, két szemeszter után ugyanis van lehetőség átkerülni állami támogatású szakra.

Ismét kiterjesztik a Klebelsberg Ösztöndíjat

A gyógypedagógus hallgatók után az alsós tanítónak készülő fiatalokra is kiterjesztik jövőre a Klebelsberg Képzési Ösztöndíjat – derül ki a Magyar Közlönyben olvasható friss kormányrendeletből.

Minimálbért kereshetnek a jól tanuló diákok

Jelentős anyagi előnyöket hoz az átalakuló szakképzési rendszer. Jelenleg csak a hiányszakmákban, illetve a duális képzésben tanulók kaphatnak pénzt, 2020 után viszont mindenki.
24 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …