Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 2., csütörtök, Áron napja
HÍR TV - Címlap:Sivalkodik az ellenzék

Címke: Palkovics László

240 cikk 1/24 oldal

A rászorulók is digitális eszközhöz jutnak

Előfordul a nagyobb családokban, hogy több tagjukra csak egy számítógép jut, vagy esetleg eggyel sem rendelkeznek, ennek az orvoslását is szolgálja a Digitális összefogás kezdeményezés.

Hazánk jelölheti ki az új egészségkutatási irányokat

Palkovics László kiemelte: azon dolgoznak, hogy ne csak gyártsák itthon a high-tech dolgokat, hanem itt történjen a fejlesztésük is, ebben pedig kiemelt szerepe van a magyar felsőoktatási intézményeknek.

Értékként kezeljük a vizet

Évente hatvan-hetvenezer tonna illegálisan lerakott hulladékot szednek össze olyan környékeken is, ahol a kommunális szemét elszállítása kifejezetten olcsó – mondta Palkovics László.

Nyártól lecsap a hulladékhatóság

Megtisztul a hulladékoktól Magyarország, az illegális szemétnek nem lesz többé maradása sem a szárazföldön, sem a vizeinkben.

Összeállt a tudománypolitikai tanács

Kinevezték a Nemzeti Tudománypolitikai Tanács (NTT) tagjait, a kormány kutatás-fejlesztési tevékenységét felügyelő új testület várhatóan március 5-én ül össze először.
240 cikk 1/24 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …