Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 10., kedd, Judit napja

Címke: pécs

121 cikk 1/13 oldal

Újra látogatható a pécsi Barbakán-bástya

Újra látogatható a 2018 óta balesetveszély miatt elzárt pécsi belvárosi körbástya, a Barbakán-bástya – jelentette be a műemléknél a baranyai megyeszékhely polgármestere csütörtökön.

Koncertet ad az újjáalakult Pannon Big Band Pécsen

Szerdán este lesz hallható az újraalakult Pannon Big Band először a Kodály Központban a Pannon Filharmonikusok Classical Chill Out című koncertjén – tájékoztatott a komolyzenei együttes.

Pécs ragaszkodik a POSZT-hoz

Vidnyánszky Attila, a Magyar Teátrumi Társaság elnöke kitart korábbi állítása mellett, amely szerint évről évre más nagyvárosba vinné el a legnagyobb hazai színházi seregszemlét.

Fennállásának huszadik évfordulóját ünnepli a pécsi szívcentrum

Fennállásának 20. évfordulóját ünnepli a Pécsi Tudományegyetem (PTE) Klinikai Központjának Szívgyógyászati Klinikája, a pénteki jubileumi ünnepségen a szívcentrum két évtizedes történetét, fejlődését és eredményeit is bemutatják.

Nyílik a turizmusban az adventi kalendárium

A turizmusban lassan mindent áthat a karácsonyvárás, a téli feltöltődési lehetőségek változatos hangulata, amely számos újszerű élményt is ígér itthon az elkövetkező hónap során.

Három férfit vettek őrizetbe a pécsi gázriasztó fegyveres lövöldözés után

Három férfit, egyiküket súlyos testi sértés kísérlete miatt vett őrizetbe a rendőrség a vasárnap hajnali pécsi eset után, amelynek során több lövést is leadott gázriasztó fegyveréből egy 21 éves férfi – közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n hétfőn.

Gáz-riasztófegyverrel lövöldözött egy férfi Pécsen

Több lövést is leadott gáz-riasztófegyveréből egy 21 éves férfi vasárnap hajnalban Pécsen, miután ő és egy másik férfi vitába keveredett egy családdal az Expo Center rendezvényközpont folyosóján – közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n.

Területi innovációs platform alakult Pécsen

Az innovációs képesség erősítése érdekében Miskolc, Debrecen és Győr után pénteken Pécsen is megalakult a Területi Innovációs Platform (TIP).
121 cikk 1/13 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …