Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 23., vasárnap, Alfréd napja

Címke: pécs

132 cikk 1/14 oldal

Pécsnek lett az egyik legmodernebb radiológiai részlege Magyarországon

Egy 932 millió forintos pályázat részeként beszerzett új digitális röntgent adtak át a pécsi urológiai klinikán, amelynek köszönhetően a hasonló fekvőbeteg-ellátó egységek közül a pécsinek lett a legmodernebb radiológiai részlege Magyarországon – tájékoztatta az Pécsi Tudományegyetem (PTE) csütörtökön az MTI-t.

Ne csináljunk mindenből problémát

Végre egy igazán élvezhető, életszerű és sok bölcsességet tartalmazó kortárs színdarab, ráadásul nem is valami nyugatról megvásárolt szövegkönyv alapján készült, hanem egy magyar szerző műve.

Pécsi gimnazisták nyerték az idei PénzSztár versenyt

A Pécsi Apáczai Csere János Általános Iskola és Gimnázium ZsANK nevű csapata lett az első a már hetedik alkalommal meghirdetett PénzSztár Hazai és Külhoni Magyar Középiskolák Pénzügyi, Gazdasági és Vállalkozási Versenyen. Az országos döntőben A Ravasz, az Agy és a 2 Csavaros eszű nevű békéscsabai csapat végzett a második helyen, míg a harmadik a ceglédi Team Wilson lett – közölte a rendező PénzSztár Versenyközpont az MTI-t szerdán.

Cetliken üzenget a DK Pécsett

A Gyurcsány-Dobrev párt pécsi elnöke a megyei újságnak elismerte, a cetliket ő írta, és azok vannak rajta, akiket a városi cégek felügyelőbizottságába javasolnak.
132 cikk 1/14 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …