Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 17., hétfő, Donát napja

Címke: Real Madrid

48 cikk 1/5 oldal

Kiállították, mégis a meccs embere lett

Százhúsz percnyi meddő játék után a 11-es párbajt magabiztosan, 4-1-re megnyerte a Real Madrid az Atlético ellen, így hódította el vasárnap éjszakába nyúlóan a Spanyol Szuperkupát.

Különös El Clásico volt

Tizenhét éve nem volt olyan El Clásico, hogy legalább egy gól ne született volna – szerda este a Nou Camp stadionban, 93 ezer néző előtt ez a csúfság is megesett.

Legyőzte a futball a politikát

Ugyan két perc erejéig a politika betolakodott a Nou Camp gyepére, de ettől a röpke intermezzótól eltekintve szerencsére a futballé volt a főszerep a végig hatalmas iramú és magas színvonalú El Clásicón.

La Liga – El Clásico a tömegtüntetések árnyékában

Rendkívüli biztonsági intézkedések előzik meg a spanyol futballbajnokság szerda esti csúcsrangadóját, az FC Barcelona és a Real Madrid közötti El Clásicót, amelyet a katalán fővárosban játszanak.
48 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …