Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 10., kedd, Judit napja

Címke: RMDSZ

131 cikk 1/14 oldal

Bukarest ünneppé nyilváníthatja Trianont

Az RMDSZ frakcióvezetője szerint a tervezet sértő a romániai magyarság számára, és szembemegy minden olyan törekvéssel, amely a többség és a magyar közösség békés együttélését szolgálja.

Felmentették a korrupciós vádak alól Nagy Péter Tamás volt agrárállamtitkárt

A vádhatóság azt állította, hogy a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) politikusa a mezőgazdasági minisztérium főtitkárával, Virgil Gamannal együtt 40 ezer euró (12,8 millió forint) csúszópénzt kért és kapott a Romexpo kiállítási komplexum vezetőitől a 2014 őszén megrendezett Indagra mezőgazdasági vásár szervezési jogának odaítéléséért.

Napirenden az úzvölgyi katonatemetőben történtek

A magyar honvédelmi tárca ragaszkodik ahhoz, hogy a sírok fölé került román kereszteket távolítsák el, bizonyítani tudják ugyanis, hogy ott a monarchia osztrák és magyar katonái nyugszanak.

Nehéz helyzetben kormányozhat Orban

Ha tisztelni fogja a magyarokat, mi is megadjuk a tiszteletet – üzente parlamenti felszólalásában Ludovic Orbannak Kelemen Hunor, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség elnöke.
131 cikk 1/14 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …