Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 22., szerda, Vince, Artúr napja

Címke: Robert Mueller

5 cikk 1/1 oldal

Nem hozott újdonságot Mueller vallomása

Hosszú órákon át szorongatták szerdán a kongresszusban a 2016-os Trump-kampány munkatársai és az oroszok közötti esetleges összejátszást vizsgáló Robert Mueller egykori különleges ügyészt.

Választási előcsatározások Amerikában

Jó másfél évvel az amerikai elnökválasztás előtt már teljes erővel beindult a harc a jelenlegi elnököt adó republikánusok és a revansra készülődő demokraták között.

Nem szállnak le Trumpról

Egyes radikálisabb demokrata párti politikusok megalapozottnak tartják a 448 oldalas, részben titkosított dokumentum alapján, hogy az elnökkel szemben közjogi felelősségre vonási eljárást indítsanak.

Trump megbüntetésére készülnek a demokraták

Amerikai jogászok vitatják, hogy vádat lehet-e emelni hivatalban lévő elnök ellen, de könnyen lehet, hogy a Mueller-jelentésben foglaltak a továbbiakban is kísértik Trump elnökségét.
5 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …