Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 22., csütörtök, Menyhért, Mirjam napja

Címke: Robert Mueller

14 cikk 1/2 oldal

Nem hozott újdonságot Mueller vallomása

Hosszú órákon át szorongatták szerdán a kongresszusban a 2016-os Trump-kampány munkatársai és az oroszok közötti esetleges összejátszást vizsgáló Robert Mueller egykori különleges ügyészt.

Választási előcsatározások Amerikában

Jó másfél évvel az amerikai elnökválasztás előtt már teljes erővel beindult a harc a jelenlegi elnököt adó republikánusok és a revansra készülődő demokraták között.

Nem szállnak le Trumpról

Egyes radikálisabb demokrata párti politikusok megalapozottnak tartják a 448 oldalas, részben titkosított dokumentum alapján, hogy az elnökkel szemben közjogi felelősségre vonási eljárást indítsanak.

Trump megbüntetésére készülnek a demokraták

Amerikai jogászok vitatják, hogy vádat lehet-e emelni hivatalban lévő elnök ellen, de könnyen lehet, hogy a Mueller-jelentésben foglaltak a továbbiakban is kísértik Trump elnökségét.
14 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.