Keresés
Magyar Nemzet
2020. június 5., péntek, Fatime napja
HÍR TV – Publi Cafe:Káoszt szítva verik meg Trumpot

Címke: Solymár Károly Balázs

14 cikk 1/2 oldal

Óriási az igény informatikusokra

Az elsősorban logikus gondolkodást és angol nyelvtudást igénylő hivatás jelenleg a legversenyképesebb fizetést biztosítja Magyarországon – hívta fel a figyelmet Solymár Károly Balázs.

Kilátás a világhálóra – új kiadvány kezdő netezőknek

A digitális kultúra szélesebb körű elterjesztésére Kilátás a világhálóra címmel 6000 példányban jelent meg egy kiadvány, amely támpontul szolgál a kezdő internetezőknek, adatfelhasználóknak – erről tartott sajtótájékoztatót az Innovációs és Technológiai Minisztérium helyettes államtitkára pénteken Budakeszin.

Ismét népszerű az informatika

Már az évtized elején érzékelhető volt az informatikai szektorban a szakemberek hiánya, ám mára sikerült megfordítani a trendet: egyre többen választanak informatikai szakokat.

Rekordot döntött a V4 Future Sport Festival

A hétvégén, szeptember 20. és 22. között rendezték meg immár második alkalommal a V4 Future Sport konferenciát és fesztivált. A tavalyi számokhoz képest rekordot döntött a rendezvény, amelyet mintegy kétmillióan követtek figyelemmel az interneten, a helyszínen pedig több mint húszezren voltak kíváncsiak az eseményre. A Counter Strike: Global Offensive döntőjét a helyszínen izgultuk végig, ám sajnos nem a szívünknek kedves lengyel csapat, a Virtus.Pro zsebelte be a kupát, hanem a kiváló játékot felmutató dán Tricked Esports.

Okosvárosok szolgálatába állítják az innovációt

Az előttünk álló évben 25 százalékkal emeli a kormány a kutatási és fejlesztési tevékenység állami támogatását – jelentette be Palkovics László innovációs és technológiai miniszter.
14 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …