Keresés
Magyar Nemzet
2019. október 19., szombat, Nándor napja

Címke: Solymár Károly Balázs

8 cikk 1/1 oldal

Rekordot döntött a V4 Future Sport Festival

A hétvégén, szeptember 20. és 22. között rendezték meg immár második alkalommal a V4 Future Sport konferenciát és fesztivált. A tavalyi számokhoz képest rekordot döntött a rendezvény, amelyet mintegy kétmillióan követtek figyelemmel az interneten, a helyszínen pedig több mint húszezren voltak kíváncsiak az eseményre. A Counter Strike: Global Offensive döntőjét a helyszínen izgultuk végig, ám sajnos nem a szívünknek kedves lengyel csapat, a Virtus.Pro zsebelte be a kupát, hanem a kiváló játékot felmutató dán Tricked Esports.

Okosvárosok szolgálatába állítják az innovációt

Az előttünk álló évben 25 százalékkal emeli a kormány a kutatási és fejlesztési tevékenység állami támogatását – jelentette be Palkovics László innovációs és technológiai miniszter.

Startup versenyt indít az Input program

A megmérettetésen elnyerhető díjak három csapat nemzetközi szakmai programon való részvételét teszik lehetővé összesen mintegy 30 ezer amerikai dollár értékben.

Az élelmiszeripar is digitális forradalom előtt áll

A turisztika, az építőipar és a logisztika mellett az élelmiszeripart is a digitális forradalom előtt álló területnek nevezte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) infokommunikációért felelős helyettes államtitkára.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …