Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 17., péntek, Antal, Antónia napja

Címke: Sopron

43 cikk 1/5 oldal

Súlykorlátozást vezet be Ausztria a soproni és a kópházi határátkelőknél

A 7,5 tonnánál nehezebb tehergépjárművekre korlátozást vezetnek be az osztrák hatóságok a soproni és a kópházi határátkelőknél. A Kópháza-Sopronkeresztúr (Deutschkreutz) határátkelőnél már életbe lépett a szabályozás, a Sopron-Kelénpatak (Klingenbach) hatátkelőnél egyelőre nem – tájékoztatta a Magyar Közút Nonprofit Zrt. hétfőn az MTI-t.

Idén erős vetélytársakat kapnak a címvédők

A nyári változások után mindkét szakágban a címvédők tűnnek a legesélyesebbnek, ám a hölgyeknél biztosan kiegyensúlyozottabb lesz a mezőny, mint a korábbiakban.

Példátlan tempóban fejlődnek Magyarország települései

A Modern városok program 269 fejlesztésének harmada részben vagy egészben már készen van, illetve idén fejeződik be, és a hátralévő beruházások zöme várhatóan megvalósul a következő években.

Szilágyi Péter: A szabadság a legfontosabb

A külhoni magyarokra erőforrásként tekintünk, akikkel együtt, közösen alkotunk egy versenyképes, európai nemzetet – fogalmazott a miniszteri biztos.

Csalódtak Merkelben

Erősen megviselte a magyar ellenzéket a soproni Páneurópai piknik megemlékezésre hazánkba látogató Angela Merkel nyilatkozata.
43 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …