Keresés
Magyar Nemzet
2019. június 19., szerda, Gyárfás napja

Címke: Soros György

1501 cikk 1/151 oldal

Sikert érhet ősszel is a mostani eredmény

A Miniszterelnökséget vezető miniszter a Magyar Nemzet kérdésére elárulta: az EP-választáson képviselővé választott Trócsányi László június 23-ával távozik a miniszteri posztról.

Se remény, se mentség odaát

Mivel a teljes magyar baloldali ellenzék képtelen pozitív figurákkal, ügyekkel, célokkal szolgálni, így marad nekik az örökös céltalan zsigeri orbánozás.

Komoly fenyegetést jelenthet az Avaaz

Még a Magyar Helsinki Bizottságnál és a Soros-hálózat egyéb „jogvédő” szervezeteinél is sokkal hatékonyabbak az Avaazhoz hasonló alakulatok.

Aki előre szólt

Csurka István már az 1980-as években figyelmeztetett: Soros György azért hozta a pénzt, hogy ne legyen forradalom, hogy a rendszerváltás ne járjon elszámoltatással. Sikerült.

Fidesz: Sorosék beavatkoznak az EP-választásba

Halász János a Magyar Nemzetben megjelent tényfeltáró írásra hivatkozva arra hívta fel a figyelmet, hogy az egyik legnagyobb Soros-szervezetet vetik be a voksolás befolyásolására.
1501 cikk 1/151 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.