Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 9., hétfő, Natália napja

Címke: Soros György

118 cikk 1/12 oldal

Bajnai Gordon embere a fővárosi holding élén

A gyanúsan rövid határidővel kiírt és elbírált pályázat nyertese az Együttben politizált, Bajnai kabinetfőnöke volt, majd a Soros György által alapított egyetem, a CEU vezérigazgatója lett.

Magyarország ismét a Soros-háló célkeresztjében

Támadás, megbélyegzés, megfélemlítés, kirekesztés, végül a politikai hatalom elvétele a nemzeti erőktől, majd ennek átadása a globalista, bevándorláspárti politikai pártoknak.

Hazánkat lejárató kampány Soros-kapcsolattal

A Transzatlanti Demokrácia Munkacsoportja különösképp a célkeresztjébe veszi Magyarországot, de a médiában elterjedt vádjai nem kímélik a többi közép-európai államot sem.

Soros György akciója sérti a nemzeti érdeket

Soros György megpróbált nyomást gyakorolni Angela Merkel német kancellárra annak érdekében, hogy ne a magyar kormány jelöltje kapja meg az Európai Bizottság bővítési biztosi pozícióját.

Felderítetlen rémtettek

Száznál is többen haltak meg, tüntetők és karhatalmisták egyaránt, ezerhétszáz demonstráló és ezer kommandós sérült meg, de a mai napig nem tisztázódott, mi is történt valójában Kijevben.

Soros beavatkozása nemzetbiztonsági ügy

Nyilvánvalóvá vált, hogy személyesen a bevándorláspárti milliárdos, Soros György áll a magyar biztos elleni támadások mögött – nyilatkozta Böröcz László, a Fidesz frakcióvezető-helyettese.
118 cikk 1/12 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …