Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 25., vasárnap, Lajos, Patrícia napja

Címke: Soros György

1514 cikk 1/152 oldal

Csalódtak Merkelben

Erősen megviselte a magyar ellenzéket a soproni Páneurópai piknik megemlékezésre hazánkba látogató Angela Merkel nyilatkozata.

Gyűlöletkeltés a tolerancia nevében

Ha én roma vagy meleg lennék, megkérném Sorost és a Nyílt Társadalom Intézetet, hogy velem kapcsolatban ne érzékenyítsék az embereket, nem szeretnék a politikai céljaik eszközeként áldozattá válni.

Soros megkezdte kampányát Trump ellen

A tőzsdespekuláns szervezetet hozott létre az Egyesült Államokban a 2020-as demokrata választási kampány finanszírozására – jelentette a Szövetségi Választási Bizottság adataira hivatkozva a Politico.

Orbánra gyúrnak

Begyepesedett szokása szerint már megint az itthoni menekültügyi rendszert támadja a Soros György támogatását élvező Magyar Helsinki Bizottság.

Szombathelyen Soros segíti az ellenzéket

A Soros György által tízmilliókkal támogatott Nyugat Média és Világháló Egyesület, a Nyugat.hu kiadójának hátszelével lenne Szombathely polgármestere Nemény András.

Sorosista abortuszlánc számára gyűjtött Cseh

A magyarra „Tervezett szülőség”-nek fordítható Planned Parenthood Federation of America nevű nonprofit szervezet folyamatosan támadja az abortuszokat korlátozó jogszabályokat.
1514 cikk 1/152 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.