Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 2., csütörtök, Áron napja
HÍR TV - Címlap:Sivalkodik az ellenzék

Címke: Soros György

186 cikk 1/19 oldal

A világ, mint nyitott illemhely

Ha egy hülye Budapesten, az V. kerületben delirál valamit az „orbáni diktatúráról”, a világ összes hülyéje egyszerre deli­rálni kezd. Ez a Soros-hatás. Az érdeklődők most élő egyenesben tanulmányozhatják ezt a jelenséget.

Koronavírus: a milliárdokat érő üzlet

A Soros György által Budapestnek felajánlott 1 millió eurós adomány csupán a töredéke annak, amit a tőzsdemilliárdos a katasztrófán eddig megkeresett.

Lenyúlták az ünnepet

Ma, április elsején a bolondokkal kellene foglalkoznunk, ha már ez a hivatalos napjuk. Csakhogy ez nem könnyű feladat, miután egyre gyakrabban év közben is ezt kell tennünk.

Egy húron pendül Sorossal az ellenzék

A Soros által biztosított 18 milliárd dolláros anyagi háttérrel működő, a nyílt társadalom ideológiáját terjesztő alapítvány elítéli a koronavírus elleni védekezésről szóló magyar törvényt.

A járvány legyűrte a globalizmust

A járvány érdekes megvilágításba helyezte azt a liberális, globalista elképzelést, mely szerint a világ dolgait a XXI. században már nemzetek feletti, szupranacionális intézményekkel kell intézni.
186 cikk 1/19 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …