Keresés
Magyar Nemzet
2020. október 30., péntek, Alfonz napja
HÍR TV – Heti terror:Megváltozik a franciák hozzáállása az iszlámhoz

Címke: sportolók

15 cikk 1/2 oldal

Sokakat lesújt, de van, akit nem vág földhöz

Bizonyára lesznek olyanok, akik pályafutásuk végén még egy évet már nem húznak rá, de olyanok is, akik a jövő évi játékokra korukból adódóan már nem tudják hozni az idei formájukat.

Készülnek mindkét tokiói olimpiára

Schmitt Pál szerint nem elképzelhetetlen, hogy a koronavírus terjedése miatt a júliusi, tokiói ötkarikás játékokat jövőre halasztják, de ezt a lehetőséget más sportdiplomaták is felvetették.

Brék

Puskás vagy Albert? Maradona vagy Messi? Melyik volt minden idők legjobb futballcsapata? Értelmetlen összehasonlítani különböző korok sportolóit, sportteljesítményeit. Most mégis kivételt tennénk.

Maflás a medvének

A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) döntése után – amellyel Oroszországot négy évre eltiltotta az olimpiai és világbajnoki részvételtől – dèjá vu érzésünk lehet.
15 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …