Keresés
Magyar Nemzet
2020. június 1., hétfő, Tünde napja
HÍR TV – Bayer show:Érezhető kommunikációs zavar

Címke: Súlyemelés

12 cikk 1/2 oldal

McLaren készít jelentést Aján birodalmáról

A kanadai ügyvéd arról vált híressé, hogy ő készített jelentést a doppinggyakorlatról, amely az orosz sportolók részleges kizárásához vezetett a riói nyári és a phjongcshangi téli olimpiáról.

Aján Tamás: Nem függesztettek fel!

A Nemzetközi Súlyemelő Szövetség elnöke ismételten visszautasította az ARD riportfilmjében megfogalmazott vádakat, melyek a dohai elnökségi ülés napirendjén is szerepeltek.

A kizárás most már igen valószínű

Ha a büntetőeljárás el is marad, Aján Tamás azt a bélyeget nem tudja lemosni magáról, hogy a súlyemelés az ő irányítása alatt még mélyebbre süllyedt a doppingolás mocsarában.

Későn kezdte, korán abbahagyta

A legerősebb magyar. Jacsó Józsefnek máig kijár a titulus. Az 1988-as olimpián a 110 kg-os súlycsoportban 427,5 kg-os összesített eredménnyel szerzett ezüstérmet.

Maga Magát

Hosszú évek sűrű csendje után ismét hallat magáról a magyar súlyemelés. Ugyanúgy, mint a zajos években. Doppingesettel. Csak a műfaj változott: dráma helyett bohózat.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …