Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 18., vasárnap, Ilona napja

Címke: Szanyi Tibor

126 cikk 1/13 oldal

Tóbiás nem ügyelt a látszatra

A jövőben aktívabb munkát vár az MSZP Tóbiás Józseftől – ezzel magyarázták a párt elnökségében, miért csak most kifogásolják, hogy képviselőjük a Teneriféről jár be a parlamentbe, noha ez jó ideje köztudott volt.

Szabályellenes lehet Szanyi visszahívása

Enyhén szólva is furcsa, zavaros körülmények között hívták vissza alelnöki tisztéből az MSZP jelenlegi vezetését keményen bíráló Szanyi Tibort.

Szanyi Tibort visszahívták alelnöki tisztségéből

Az MSZP etikai és fegyelmi ügyek tanácsa első körben csupán megrovásban részesítette a politikust, aki korábban nyílt levélben korruptnak, a koncon marakodó, degenerálódó belterjes klubnak nevezte pártját.

Újabb fegyelmi vizsgálat várhat Szanyira

Az MSZP alelnöke szerint a szocialisták jelenlegi vezetése a „még elérhető egy-két önkormányzati pozíció bezsákolására, illetve a még meglévő maradék pártvagyonra koncentrál”.

Csak megrovás járt Szanyinak

Az MSZP tagja maradt Szanyi Tibor, akit csupán megrovásban részesített a párt etikai bizottsága, amiért korábban élőhalottnak, korruptnak, degenerálódó belterjes klubnak nevezte közösségét.

Szanyi szerint milliókat oszt magának a párt elnöksége

A vezetőség tényleg hülyének és rabszolgának nézi a tagságot, miközben maguknak osztogatják a félmilliós meg egymilliós fizetéseket — mondta a múlt pénteken felfüggesztett Szanyi Tibor.

Kritikáiért felfüggesztették Szanyi Tibor párttagságát

A felfüggesztés a párt országos etikai és fegyelmi ügyek tanácsa előtt most meginduló eljárás időtartamára szól. Szanyi Tibor a határozat után úgy nyilatkozott, hogy a távollétében hozták meg a döntést.

Béke poraira, MSZP!

Jól tudjuk: a kapitány csak utolsóként hagyja el a süllyedő hajót. Ez erkölcsi parancs, amit most – nagyon úgy tűnik – Szanyi Tibor nem tart be.
126 cikk 1/13 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.