Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 23., péntek, Bence napja

Címke: Szijjártó Péter

2141 cikk 1/215 oldal

Világos üzenet

A magyar kormány Németország-politikájának középpontjában a konstruktív, párbeszédre épülő viszony fenntartása áll, függetlenül attól, hogy milyen irányultságú berlini külügyminisztériummal kell dolgozni.

Nem létező viszály Berlinnel

Amit a Népszava ír, az hazugság – ezzel reagált a napilap tegnapi cikkére Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára.

Nem Budapest, hanem Berlin mondta le a találkozót

A német külügyminiszter belpolitikai időponttorlódás miatt mondta le budapesti látogatását, nem azért, mert Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter nem ért rá találkozni vele.

Elismerés a horvát mentőknek

Kitüntette azokat az önkéntes tűzoltókat és orvosokat Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön Zágrábban, akik részt vettek balesetet szenvedett magyar család mentésében.

Szijjártó Péter: Ennél többet nem lehet tenni

Ez egy rendkívül szörnyű tragédia lehetett volna, ha nincs a horvát önkéntes tűzoltók és az orvosok hősies helytállása és gyors segítsége – mondta a külügyminiszter.
2141 cikk 1/215 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.