Keresés
Magyar Nemzet
2020. október 29., csütörtök, Nárcisz napja
HÍR TV – Csörte:Tüntetés egykor és tüntetés most

Címke: szilveszter

30 cikk 1/3 oldal

Szilveszterkor s utána

Mit eszünk majd szilveszterkor s utána? – töprengett Rezeda Kázmér, egészen pontosan megpróbált úgy tenni, mintha töprengene. Ugyanis úgy általában nem tudta, mit fognak enni.

Hitelességi kérdéssé vált a drónparádé

Volt is meg nem is drónshow szilveszter éjszakáján Sanghaj felett. Mostanra kiderült, a kínai nagyvárosban valójában már napokkal korábban felvették a futurisztikus műsort.

Politikai sorvezető Sodró Elizának

Ez a szilveszter sem telt el eseménytelenül. Strasbourg, Párizs vagy Amszterdam pontosan úgy nézett ki, mint Bagdad vagy Fallúdzsa a háború idején. Mindenhol felborított és lángoló autók voltak.

Év elején is pörögnek a londinerek

Óriási tömegeket vonzottak a budapesti óévbúcsúztató programok, ami jókora leterheltséggel járt, ám örömteli eredményt hozott a szolgáltatóknak.

Sokan kerültek a detoxikálóba szilveszteréjjel

A köztelevízió az újesztendő első napján arról számolt be, hogy a Péterfy-kórházba csaknem negyven embert, míg a budapesti Honvédkórházba 21 beteget vettek fel.
30 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …