Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 21., péntek, Eleonóra napja

Címke: Szlovénia

85 cikk 1/9 oldal

Most kell meccseket nyerni!

A héten megkezdi a selejtezőket a 2021-es Európa-bajnokságra a magyar férfi-kosárlabdaválogatott. A csapat Kecskeméten készül az újabb kihívásokra.

Bukott a szlovén kormány

A 2018 szeptemberében megalakult balliberális kabinetet öt párt alkotja, ám a 90 fős parlamentben csupán 43 mandátummal rendelkezik.

Lemondott Marjan Šarec szlovén miniszterelnök

A szlovén kormányfő azután jelentette be lemondási szándékát, hogy Andrej Bertoncelj pénzügyminiszter az egészségbiztosítással kapcsolatos nézeteltérésekre hivatkozva hétfő reggel benyújtotta „visszavonhatatlan” lemondását.

A vereség ellenére még él a remény

A Svédország elleni 24-18-as vereség ellenére még ki lehet harcolni az olimpiai selejtezőn való részvételt. Ehhez szerda délután minimum egy pontot kell szerezni Portugália ellen.

Micsoda második félidő már megint!

A magyar férfikézilabda-válogatott szinte lemásolta az Izland elleni mérkőzés forgatókönyvét: Szlovénia ellen is háromgólos hátrányból fordította meg a mérkőzést.
85 cikk 1/9 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …