Keresés
Magyar Nemzet
2019. június 17., hétfő, Laura, Alida napja

Címke: Szlovénia

519 cikk 1/52 oldal

Póta Georgina tornagyőztes Szlovéniában

Póta Georgina nyerte egyesben a Nemzetközi Asztalitenisz Szövetség (ITTF) úgynevezett challenge-kategóriás, 30 ezer dollár összdíjazású versenyét a szlovéniai Otocecben.

A migráció tartja lázban Szlovéniát, miután egy helyi állampolgárt elraboltak a migránsok

A szlovén kormány lebecsülte az emberek migrációval kapcsolatos félelmeit, a szavazók ezért a radikális csoportok felé fordulhatnak, amelyek így akár tíz százalékos támogatást is elérhetnek az európai parlamenti választásokon – írta pénteken a Delo című baloldali szlovén napilap, egy előző nap nyilvánosságra került bűnügy kapcsán.

Migránsok raboltak el egy szlovén férfit

A 79 éves férfi a szőlőjét permetezte, amikor rátámadtak, s miután megkötözve autójának csomagtartójába zárták, a gépjárművel folytatták útjukat.

Becsüljük meg, hogy osztályt ismételhetünk

A 2011-ben és 2018-ban egyaránt hazai pályán elszalasztott feljutás a modern kori magyar jégkorong két fájó, feledhetetlen mulasztása, amely legnagyobb kudarcát azonban pénteken szenvedte el.
519 cikk 1/52 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.