Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 15., vasárnap, Enikő, Melitta napja

Címke: TEK

222 cikk 1/23 oldal

A kis Hableány

Köszönjük a segítséget és a türelmüket – olvasható a molinón, amelyet a Margitsziget bejáratánál állított fel a TEK. Ezen még a legcinikusabbaknak sem volt kedvük gúnyolódni.

Elvihette a Duna a négy eltűntet

A kedden kiemelt Hableány sétahajó átkutatását ma is folytatják, a nyomozást fokozott ügyészi irányítás mellett a Budapesti Rendőr-főkapitányság helyszínelői végzik.

Lehetnek még holttestek a Hableányban

Lehetnek még áldozatok a Dunából kedden kiemelt Hableány sétahajóban, ám ezt a vizsgálatot már nem a Terrorelhárítási Központ (TEK), hanem a rendőrség végzi el – közölte a TEK főigazgatója szerdán sajtótájékoztatón, Budapesten.

TEK: Belátható távolságban van a Hableány kiemelése

„Belátható távolságban van” a Hableány kiemelése, a hajó rövidesen emelhetővé válik – jelentette be a Terrorelhárítási Központ (TEK) társadalmi kapcsolatokért felelős osztályának vezetője hétfőn Budapesten, a Margit hídhoz közel május 29-én elsüllyedt személyhajó kiemelésével kapcsolatos helyzetről tájékoztatva.

Szerb fegyvereseket fogtak el Szegeden

A szlovák hatóságok jelzése alapján két fegyveres szerb férfit fogtak el a Terrorelhárítási Központ (TEK) és a rendőrség munkatársai Szegeden – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-t.
222 cikk 1/23 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.