Keresés
Magyar Nemzet
2020. május 29., péntek, Magdolna napja
HÍR TV – Háttérkép:Karácsony még mindig harcol a kormánnyal

Címke: TEK

24 cikk 1/3 oldal

Cáfolja a TEK az Indexet

Az Index szerkesztősége cikkük megjelenése előtt nem kereste fel a TEK sajtószolgálatát, hogy megbizonyosodjon értesülése valóságtartalmáról.

Folytatódott a Szőke Tisza kiemelése

Csak a héten kezdődhetett el a 2012-ben elsüllyedt gőzhajó, a Szőke Tisza kiemelése. Az elrozsdásodott hajóroncs annyira megrongálódott, hogy félő, kettétörhet, amikor felvontatják a rézsű tetejére.

Vásári humoristák

A belvárosi adventi vásár közelében álló TEK-harckocsiról közölt fotókat a Nyugati Fény nevezetű Gyurcsány-portál. A fényképek mellé leleplezőnek szánt magyarázatot is írtak.

Kitoloncolták Ahmed H.-t – fényképek!

A TEK friss fényképeinek tanúsága szerint fizikailag is megkezdődött a kitoloncolás, a szír férfi az érkezésétől számítva 10 évig lesz kiutasítva Magyarországról.

A kis Hableány

Köszönjük a segítséget és a türelmüket – olvasható a molinón, amelyet a Margitsziget bejáratánál állított fel a TEK. Ezen még a legcinikusabbaknak sem volt kedvük gúnyolódni.

Elvihette a Duna a négy eltűntet

A kedden kiemelt Hableány sétahajó átkutatását ma is folytatják, a nyomozást fokozott ügyészi irányítás mellett a Budapesti Rendőr-főkapitányság helyszínelői végzik.
24 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …