Keresés
Magyar Nemzet
2019. június 18., kedd, Arnold, Levente napja

Címke: terror

764 cikk 1/77 oldal

A félelem a terror szülőatyja

A korábbi jordániai uralkodó öccse, a mostani király, II. Abdullah nagybátyja szerint Európa migrációs problémáit a Közel-Keleten érdemes elkezdeni kezelni.

Terrortámadás a moziban

Az Egyesült Államokban épp a Srí Lankán elkövetett merényletsorozattal egy időben mutatták be a hazánkban is látható – a 2008-as indiai iszlamista merényletet feldolgozó – Hotel Mumbait.

Terroristaügy: Bemutatták az ISIS lefejezős videóját

Levetítették azt a horrorvideót az Iszlám Állam emírjének tartott Hasszán Farhud kihallgatásán, amin, a tanúk elmondása szerint, a férfi késsel vágja le áldozatának fejét, s közben arabul szónokol.

A Srí Lanka-i terror után padlón a turizmus

Elhagyott strandok és kiürült szállodák jelzik, hogy két héttel a 257 halálos áldozatot követelő robbantásos merényletek után Srí Lankán drámaian visszaesett az idegenforgalom.

A migránsbűnözők miatt retteghet Nyugat-Európa

A mindennapok részévé váló — s egyre nagyobb részben a bevándorlókhoz köthető — bűnözés már a terrorfenyegetettségnél is nagyobb félelmet kelt a nyugat-európaiakban.
764 cikk 1/77 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.