Keresés
Magyar Nemzet
2020. július 3., péntek, Kornél, Soma napja
HÍR TV – Publi Café:Donáth Anna magyar BLM-ről elmélkedett.

Címke: törvénymódosítás

18 cikk 1/2 oldal

Enyhítenék a többnejűség büntetését Utahban

A túlnyomórészt mormonok által lakott amerikai Utah állam republikánusok uralta szenátusa kedden egyhangúlag megszavazta azt a törvénytervezetet, amely ezentúl nem tekintené a poligámiát bűntettnek.

Elterjedhetnek az atipikus foglalkoztatási formák

Újragondolhatják a hazai vállalkozások a dolgozói és termelői kapacitásaikat, illetve számos munkaszerződés felülvizsgálatára kerülhet sor a közeljövőben.

Új tulajdonosa lett a nagyobb HM-cégeknek

Egy törvénymódosítás szerint a jövőben a Honvédelmi Minisztérium helyett az állami vagyonért felelős miniszter gyakorolja a tulajdonosi jogokat a négy legnagyobb honvédségi cég felett.

Börtönbe kerülhetnek az áldoktorok

Sokféle módon ki lehet használni az emberi hiszékenységet, de ezek közül az egyik legetikátlanabb, amikor betegeket tévesztenek meg, tőlük csalnak ki komoly összegeket álorvosok.

Törvénymódosítással a Védelmi Minisztériumra bíznák a romániai katonatemetőket

A Népi Mozgalom Párthoz (PMP) tartozó román parlamenti képviselők egy csoportja törvénymódosítással az állam magánvagyonába helyezné a katonatemetőket, és a román Védelmi Minisztériumra bízná a sírkertek gondozását – erről nyilatkozott hétfőn Marius Pascan Maros megyei képviselő, a PMP ügyvezető elnöke az Agerpres hírügynökségnek.
18 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …