Keresés
Magyar Nemzet
2020. október 31., szombat, Farkas napja
HÍR TV – TROLL:Fekete-Győr „Szamuely-díjas” interjúkat ad

Címke: Trónok harca

13 cikk 1/2 oldal

Tíz kreatív Emmy-díjat zsebelt be a népszerű sorozat

Tíz kreatív Emmy-díjat nyert el drámasorozat kategóriában a Trónok harca nyolcadik évada, a Csernobil című sorozat hét díjat kapott a korlátozott epizódsorozatok kategóriában, a Free Solo – Mászókötél nélkül című filmet a dokumentumfilmek között szintén hét díjjal jutalmazták.

Kaktuszné Cserepes Virág

Egyre több szülő igyekszik nemzetközi nevet adni gyerekének, ám másik oldalról az ősmagyar (vagy annak vélt) nevek is terjednek. Nem kell hát félteni sem az Erzsébeteket, sem a Lászlókat.

Bocsánatkérést követelnek a HBO-tól a csalódott orosz kommunisták

Bocsánatkérést követelt a Trónok harca sikertelennek ítélt befejezése miatt, és az amerikai sorozat utolsó évadjának újraforgatását sürgette az HBO vezetésétől az Oroszország Kommunistái elnevezésű párt altaji szervezetének vezetője.

Keserédes Trónok harca-vég

Zsarnokölés és a Gyűrűk ura film­trilógia befejezésére hajazó vég — Amerikában vasárnap hajnalban a Vastrón című epizóddal ért véget a Trónok harca.
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …