Keresés
Magyar Nemzet
2019. május 23., csütörtök, Dezső napja

Címke: Trump

888 cikk 1/89 oldal

Súlyos csapás a Huaweire

Döntésével a Google olyan népszerű szolgáltatásoktól zárja el a Huaweit, mint az Android operációs rendszer, ezzel a kínai cég komoly törést szenvedhet a továbbra is virágzó globális mobiltelefon-piacon.

Trump–Orbán-csúcs a Fehér Házban

Jobboldali, konzervatív körökben régi bölcsesség, hogy akit a balliberális közeg teljes arzenáljával támad, az nagy valószínűséggel csak jó ember lehet.

Ellenszél

Donald Trump úgy kormányozza az Egyesült Államokat, hogy a „mértékadó” sajtó minden nap élveboncolja, immáron három éve, és előrevetíti, hogy úgyse húzza ki a ciklus végéig.

Folytatódik a kereskedelmi háború

Az új rendelkezés értelmében Washington az eddigi tízről 25 százalékra emelte kétszázmil­liárd dollár értékű, mintegy 5700 tételt tartalmazó kínai importáru vámját.
888 cikk 1/89 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.