Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 23., péntek, Bence napja

Címke: Trump

966 cikk 1/97 oldal

Trumpé lehet a show Biarritzban

A nemek közötti, illetve a globális egyenlőtlenség elleni küzdelem lesz a ma kezdődő háromnapos G7-csúcstalálkozó fő témája a Franciaország délnyugati csücskében található Biarritzban.

Washington újabb 90 napra felfüggeszti a Huawei elleni embargót

Az Egyesült Államok további kilencven napra felfüggeszti a Huawei Technologies kínai mobilhálózati gyártó elleni embargót – jelentette be Wilbur Ross amerikai kereskedelmi miniszter a Fox Business Network hírtelevízióban hétfőn.

Trump jó befektetést lát Grönlandban

Az Egyesült Államok nem ma figyelt fel az ásványkincsekben gazdag, Dániától roppant távolságra levő, rendkívül ritkán lakott és szinte teljesen kiaknázatlan szigetre.

Az amerikai elnök egyeztetne Hongkong ügyében Kínával

Személyes találkozót javasol Hszi Csin-ping kínai elnöknek Hongkonggal kapcsolatban Donald Trump amerikai elnök, egyúttal csütörtök hajnali Twitter-üzenetében Trump a Pekinggel kötendő kereskedelmi megállapodás feltételéül szabta, hogy humánus módon kell kezelni a kialakult helyzetet.

A legális migrációt is korlátozza Trump

Több millió dollárt akar megspórolni az amerikai adófizetőknek a Fehér Ház azzal, hogy megtiltja az ideglenes letelepedési engedélyek kiadását a szociális juttatásokat igénybe vevő bevándorlók számára.

Trump ellen tiltakoznak a himnusz alatt

Szankciók fenyegetnek két sportolót az Egyesült Államokban, miután a hét végén politikai tiltakozásra használták fel a perui Limában zajló Pánamerikai Játékok eredményhirdetését.
966 cikk 1/97 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.